Ev ev değil Bengal Ormanı sanki... Polislerin baskın yaptığı evde bulunan hayvanlar akıllara durgunluk verdi

Suudi Arabistan'da bulunan bir eve güvenlik ekipleri operasyon düzenledi. Ulusal Yaban Hayatı Merkezi, 9 Mart'ta yaptığı paylaşımda, söz konusu baskının ardından evde bir çita, Arap kurdu ve pitonun ele geçirildiğini ifade etti.

Ev ev değil Bengal Ormanı sanki... Polislerin baskın yaptığı evde bulunan hayvanlar akıllara durgunluk verdi

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli güvenlik güçleri Suudi Arabistan’da bir evde arama yaptı. Ekipler söz konusu baskının ardından evde vahşi hayvanlar olan bir çita, Arap kurdu ve pitonun ele geçirildi. Hayvanlara sahip olan adamın da gözaltına alındığı açıklandı.

Ev ev değil Bengal Ormanı sanki... Polislerin baskın yaptığı evde bulunan hayvanlar akıllara durgunluk verdi - Resim : 1
 
NASIL SAHİP OLDUĞU BİLİNMİYOR

Sosyal medyada yapılan yorumlarda pek çok kişi, vahşi hayvanların elverişsiz koşullarda yaşamasını kınayarak operasyonu övdü. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Gulf News'in haberine göre, bu kişinin bu hayvanlara nasıl sahip olduğu henüz bilinmiyor. Ulusal Yaban Hayatı Merkezi, hayvanlara gerekli tıbbi müdahalenin yapıldıktan sonra onların yakınlardaki bir barınağa nakledildiğini de bildirdi. 

Ev ev değil Bengal Ormanı sanki... Polislerin baskın yaptığı evde bulunan hayvanlar akıllara durgunluk verdi - Resim : 2