Evde gece oturma odasına giden kadın, korkunç canlıyla göz göze geldi... Güvenlik kamerası o anı anlık kaydetti

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan bir aile akıl almaz bir olay yaşadı. Evlerinde kedi ve köpek besleyen aile, gece yarısı kedilerinin ağlamayla karışık çığlık sesini duyunca ayaklandı. Oturma odasına giren ev sahipleri odanın ortasında duran çakal ile karşılaştı. Aile durumu yetkililere bildirerek çakalın evden alınmasını sağladı. Uzmanlar ise kapınızı ve pençelerinizi kapatın uyarılarında bulundu. Evde bulunan kameralar ise o anları anbean kaydetti.

Evde gece oturma odasına giden kadın, korkunç canlıyla göz göze geldi... Güvenlik kamerası o anı anlık kaydetti

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya’da yaşayan bir aile korkunç bir olay yaşadı. Gece vakti uyuyan aile kedilerinin ağlama ve çığlık seslerine uyanarak panik içerisinde salona koştu. Salonda kendilerine bakan çakalı görünce aile endişeye kapıldı ve durumu hemen yetkililere bildirdi. Evde yer alan güvenlik kameraları ise on anları anbean kaydetti. 

Olay yerine gelen Kaliforniya Balık ve Vahşi Yaşam Departmanı, çakalı olduğu alandan çıkararak ev sahiplerine yardım etti. Ev sahiplerinden Shoshan  "Kedimiz Lily miyavlamaya ve çığlık atmaya başladı , çok korktu ve yardım etmemizi istedi" dedi.

 Evde gece oturma odasına giden kadın, korkunç canlıyla göz göze geldi... Güvenlik kamerası o anı anlık kaydetti - Resim : 1

UZMANLAR ÖNERİLERDE BULUNDU

Evlerde bulunan kedi ve köpek kapılarını geceleri kapatmalarını söyleyen uzmanlar, evlerinde yabani bir hayvan görüldüğü takdirde ev sahiplerinin kendilerine en yakın  Balık ve Yaban Hayatı Dairesi ofisine haber vermeleri gerektiğini ifade etti.