Everton Chelsea canlı izle

Everton Chelsea İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Everton Chelsea maçı S Sport Plus şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Everton Chelsea şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Everton Chelsea canlı izle

Everton Chelsea İngiltere Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Everton Chelsea maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

EVERTON CHELSEA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

EVERTON CHELSEA CANLI İZLE

İşte Everton Chelsea maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Everton Chelsea mücadelesinde Kevin Friend düdük çalıyor.

Everton'da; Andros Townsend, Andre Gomes, Ben Godfrey, Donny Van De Beek, Tom Davies ve Nathan Patterson sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Chelsea'de ise Mateo Kovacic, Ben Chilwell ve Callum Hudson-Odoi sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Chelsea'yi konuk ettiği son üç lig maçını kazanan Everton, üst üste dört galibiyeti en son 1970-1973 arasında aldı.

Chelsea, Everton ile oynadığı son 11 Premier Lig maçının yedisinde gol yemedi. Londra ekibinin lig tarihinde Everton'dan (23) daha fazla gole kapama yaptığı sadece iki takım bulunuyor: Tottenham (27) ve Newcastle (26).

Evinde oynadığı son üç Premier Lig maçında 7 puan toplayan Everton (2G 1B), daha önceki 10 karşılaşmada kazandığı puan miktarına ulaştı (7; 2G 1B 7M).

Mason Mount, Frank Lampard'dan (2005/06) bu yana Chelsea formasıyla bir Premier Lig sezonundaki iki Everton maçında da gol atan ilk İngiliz oyuncu olmak istiyor.

Dele Alli, Premier Lig kariyerinde hiçbir rakibine karşı Chelsea'den daha fazla gol atamadı (5).

İngiliz oyuncu, Everton formasıyla hiçbir lig maçına ilk 11'de çıkamadı ve görev yaptığı sekiz karşılaşmaya da sonradan dahil oldu (218 dakika).