Evinde banyo paspasını kaldırdığında yüzlercesini aynı yerde gördü. Evini bastıklarını sandı ama gerçek başka çıktı

Banyosundaki paspası yerinden kaldıran kadın, altındaki gri şeyleri görünce solucan sandı. Şaşkına uğrayan kadın, banyo paspasının altındaki kauçuk kısmın eriyerek bu hale geldiğini fark edince görüntüyü sosyal medyada paylaşarak yardım istedi. Pek çok sosyal medya kullanıcısı ilginç görüntülere yorum yağdırdı.

Evinde banyo paspasını kaldırdığında yüzlercesini aynı yerde gördü. Evini bastıklarını sandı ama gerçek başka çıktı

Banyonun ıslak zemini, kirli çamaşırlar, ıslak havlular... Banyoda pek çok kirli ve hoşlanılmayan şey olabilir. Ancak bir anne duşun önünden banyo paspasını çektiğinde, şimdiye kadarki en iğrenç banyo keşfiyle karşı karşıya kaldı. Banyo paspasının durduğu duş kabininin önünde garip gri bir madde ve solucanlara çok benzeyen bir yığın vardı. Daha yakından incelediğinde, ısıtılmış banyo zemininin, banyo paspasının kauçuk tabanının erimesine neden olduğunu fark etti; bu yapışkan madde, banyo paspasının kumaşından ipler çekerek geride kaldı.

Evinde banyo paspasını kaldırdığında yüzlercesini aynı yerde gördü. Evini bastıklarını sandı ama gerçek başka çıktı - Resim : 1

BEYAZ SOLUCANLAR GİBİ GÖRÜNÜYORDU

Fotoğrafa bakıldığında, kesinlikle zemini kalın beyaz solucanlarla kaplı gibi görünüyor.  Çoğu grup üyesi en kötüsünü düşündü ve tiksintilerini paylaştı. Şok olmuş bir kişi, "Bunun lanet olası solucanlar olduğunu düşünmüştüm, orada bir dakikalığına kalp krizi geçirdim," dedi. Bir başkası, "Bunun bir çeşit solucan olduğunu düşünerek çıldıran başka biri oldu mu?!" yazdı.

ÖNERİDE BULUNDULAR 

Kadın, güzel gri kiremitinden uzun yatay yapışkan lastik şeritlerini nasıl çıkaracağından emin olamamıştı. Kadın, "Onu çıkarmak için en iyi neyin kullanılacağına dair bir tavsiye almak isterim," diye sordu. İnsanların pek çok önerisi vardı, bazıları aynı sorunu yaşadı. Bir kişi, "Bunu bir kez banyo paspasım yaptırmıştı," diye paylaştı. "Yine de fayanslarım eskiydi, bu yüzden bir kazıyıcı ve sanırım okaliptüs yağı kullandım." Başka bir kişi okaliptüs yağının bu işi yapacak kadar güçlü olmadığını öne sürdü. 

Evinde banyo paspasını kaldırdığında yüzlercesini aynı yerde gördü. Evini bastıklarını sandı ama gerçek başka çıktı - Resim : 2

HERKES ŞAŞKINA DÖNDÜ

Bazı insanlar paspasın neden olduğu hasar karşısında şok oldu. Bir kişi, "Pekala, bunu 'endişelenmem gerekeceğini hiç düşünmediğim ama açıkça yapacağım şeyler' listeme ekledim," dedi bir kişi. Bir kişi, çocukları için uyarıcı bir hikaye olarak kullanacağını söyledi. “Bunu üvey oğluma göstermeliyim. Ona duştan sonra banyo paspasını asmanın alışkanlığını ve önemini öğretmeye çalışıyorum” dedi. Başka bir kadının yorumu, paspasın zemine erimesini önlemek için değilse de hijyen amacıyla kullanımlar arasında asmanın önemine işaret etti. 

BAKTERİLER İÇİN BİR ÜREME ALANI

Banyo paspasları mikroplar ve bakteriler için üreme alanı olabilir. Temizlik uzmanları, taze ve mikropsuz kalması için banyo paspasınızı haftada bir kez yıkamanızı tavsiye ediyor. Expert Home Tips'e göre  asıl sorun, banyo paspaslarının kullanımlar arasında kurumaya uygun bir şans bulamamaları ve böylece mikropların ve bakterilerin büyümeye başlamasıdır. Sorunun ciddiyeti, kaç kişiyle yaşadığınıza ve banyo paspasının ne sıklıkta kullanıldığına veya üzerine basıldığına bağlı olacaktır. Banyo paspasını yerden alıp kuruması için asmak için bir başka iyi sebep daha.