Evinde verdiği alkollü partilerle oğlu ve arkadaşlarını cinsel eyleme zorladı!

Kaliforniya, Los Gatos'ta yaşayan 47 yaşındaki bir annenin, evinde parti verip oğlu ve 14-15 yaş aralığındaki arkadaşlarını sarhoş ederek onları cinsel eylemlere zorladığı iddia edildi. Shannon Bruga, üç çocuk tacizi olmak üzere toplam 39 suçlamayla itham edildi.

Evinde verdiği alkollü partilerle oğlu ve arkadaşlarını cinsel eyleme zorladı!

Shannon Bruga'nın isimli anne, düzinelerce gençle gizli partiler düzenlemek ve onları seks yapmaya zorlamakla suçlanıyor. Shannon O'Connor olarak da bilinen Shannon Bruga, üç çocuk tacizi olmak üzere toplam 39 suçlamayla karşı karşıya kaldı.

Evinde verdiği alkollü partilerle oğlu ve arkadaşlarını cinsel eyleme zorladı! - Resim : 1

Gençlerin müfettişlere verdiği bilgiye göre, Bruga'nın partilerde gençleri hatırlayamayacak kadar sarhoş edip aralarında rıza dışı cinsel eylemlere zorladığı öğrenildi. Müfettişler kadının, oğlunun 15. doğum günü partisi için bir kulübe kiraladığını ve bir düzine genç erkek ile kız katılımcıyı davet edip, onlardan telefonlarını kullanmamalarını istediğini iddia etti.

İddiaya göre verilen partiler, kiralık eve 9.000 dolardan (6.600 £) fazla zarar verdi.Partilerin, Haziran 2020 ve Mayıs 2021 arasında Covid-19 pandemisinin zirvede olduğu zaman gerçekleştiği ve çoğunlukla 14 ve 15 yaşındakileri kapsadığı bildirildi.

Başka bir şok edici iddiaya göre ise kadının, oğlu ve iki arkadaşını içki kullanarak arabaya bindirdiği ve bir lise otoparkının etrafından dolaşmalaına izin verdiği ortaya çıktı. SFIST'in haberine göre, içkili araba kullanan çocuklardan birinin bir yerde düşüp 30 saniye boyunca bilincini kaybettiği, diğer çocuğun ise arabanın arkasında asılı bir şekilde durduğu öğrenildi.

Müfettişler, çocuğun beyin sarsıntısı geçirdiğini ve "geceyi kusarak geçirdiğini" iddia etti. Çocuğun sarhoşluğundan dolayı neredeyse küvette boğulacağı da eklendi. Bruga, olay tanık olan bir kişinin 911'i araması ile sorguya alındı. Ancak Bruga, çocuğun arabada mide bulantısı yaşadığını ve bundan dolayı kustuğunu söyledi.

Anne, Cumartesi günü ikinci Idaho aile evinde tutuklandı, şimdi Santa Clara İlçesine iade edilmeyi bekliyor.