Evinden kaçan koyunun 5 yıl sonra bulunduğu yer akıllara durgunluk verdi. İçinde bulunduğu sürü herkesi şok etti

Evinden kaçan koyunun 5 yıl sonra bulunduğu yer akıllara durgunluk verdi. Evden kaçtıktan sonra yıllardır bir parkta yaşayan koyunun içinde bulunduğu sürü herkesi şok etti. Koyun, yıllardır kırkılmamış olduğundan uzamış tüyleriyle kocaman olmuştu ve bölgede yaşayan bir kanguru çetesiyle birlikteydi.

 Melbourne Water, bir Facebook gönderisinde, Sugar adlı koyunun, Melbourne Water'ın su tedarik operatörü Georgia Duncan tarafından yürütülen bir operasyonda kurtarılmadan önce Sugarloaf Rezervuar Parkı'nda kaybolduğunu söyledi. Melbourne Water, Sugar'ın en az altı aydır parkta yaşadığını bildirdi.

Evinden kaçan koyunun 5 yıl sonra bulunduğu yer akıllara durgunluk verdi. İçinde bulunduğu sürü herkesi şok etti - Resim : 1

KANGURU ÇETESİYLE BİRLİKTE YAŞADI

Duncan'a Vets for Compassion ve Forever Friends Hayvan Kurtarma Koruma Alanı'ndan gönüllüler eşlik etti. Melbourne Water, koyunun "rezervuarda geçirdiği süre boyunca yaşadığı aşırı yün büyümesini ortadan kaldırmak için profesyonel bir kırkma işlemine tabi tutulduğunu" söyledi. Forever Friends Hayvan Barınağı, Sugar'ın yaklaşık beş yıl önce evinden uzaklaştığını ve yakın zamanda bir kanguru çetesiyle birlikte yaşadığını söyledi.