Evine asansör yaptıramayınca vinç kiraladı!

Antalya’da Mehmet Mollamustafaoğlu isimli bir vatandaş, oturduğu binanın asansörü bir türlü yapılmayınca, pazardan aldığı yiyecekleri evine vinçle taşıdı.

İddialara göre Antalya’nın Alanya ilçesinde Mehmet Mollamustafaoğlu isimli bir vatandaş, 4 katlı bir apartmanın en üst katında oturuyordu. Oturduğu binada asansör boşluğu olmasına rağmen asansör olmamasına tepki gösterdi.

Önce apartman sakinleri ile imza toplamak için konuştu fakat tamam demelerine rağmen imza atmadıkları için binaya asansör bağlanamadı.

Mollamustafaoğlu, dairede kalabalık nüfusa sahip olmasından dolayı özellikle alışveriş yaptıktan sonra aldıkları ürünleri taşımakta zorluk çekmeye başladı. Son olarak pazar alışverişinde aldığı ürünün fazla olmasından dolayı isyan etti ve vinç kiraladı. Mehmet Mollamustafaoğlu, aldığı ürünleri 150 liraya kiraladığı vinçle evine taşıdı. 

Mehmet Mollamustafaoğlu, şu sözleri söyledi...

“Nüfusu kalabalık bir aileye sahibim, 4 çocuğum var. Elimdeki poşetleri gördünüz. Pazar alışverişini vinçle çıkarıyorum. Binaya asansör takılması için toplantı yaptık herkes tamam dedi. Projeyi resmi bir şekilde çizdirdik. İş imzaya kalınca tamam diyenleri yüzde 90’ı vazgeçti. Belediyede bu konu hakkında başvuruda bulunduk. Belediye bu konu hakkında savcılığa başvuruda bulunabilirsiniz dedi. Yetkililerin bu konuda yardımcı olmasını istiyoruz.

En azından böyle asansör boşluğu olan binalarda yöneticilerin belediyeyle konuşup asansör taktırması lazım. Bence ön önemli konu bu apartmanda hastamız falan da illaki oluyor. 4 çocuğum var. Çocuklarımı hasta olunca kucağımda çıkarıyorum. Bunları insanların bilmesi lazım ama binada oturanlar bu konuda çok geri kaldı. Kendileri alt katta oturdukları için siz kendi başınızın çaresine bakın der gibi imada bulundular. Bu konuda yetkilerin yardımcı olmasını istiyorum.

Kış mevsimi geldi alışverişi biraz çok yaptık. Bir binaya baktım bir elimdeki poşete baktım yemedi. Çıkarmaya cesaret edemedim. Daha sonra vinçi çağırdım ve 150 lira vererek kiraladım. Alışveriş çok olduğu zaman artık vinç çağıracağım. Güçlü kuvvetliyiz ama güçte bir yere kadar”