Evinin önünde bıçaklı saldırıda öldürülmüştü! Katil zanlısı arkadaşı çıktı! Meğer kulağını ısırdığı için öldürmüş!

İstanbul Pendik’te dehşete düşüren cinayetin detayları belli oldu. Evinin önünde bıçaklanarak öldürülen Ömer Coşkun’un mahalleden arkadaşı Özcan A. olduğu ortaya çıktı. Cinayeti işledikten sonra kaçan zanlı, bıçakladığı arkadaşının durumunu öğrenmek için olay yerine geri dönünce yakayı ele verdi. Zanlı ifadesinde Ömer Coşkun'un şakayla karışık ısırdığı kulağının ucunu koparttığı bunun üzerine arkadaşı Ömer Coşkun’u bıçakladığını söyledi. Olay yerinden kaçma anı kamerada…

İstanbul Pendik Çamçeşme Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında iddiaya göre, Ömer Coşkun, evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda Ömer Coşkun kalbinden ve bacağından yaralanırken, saldırgan hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri mahalleye sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ömer Coşkun ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri çevrede uzun süre inceleme yaptı. 

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan yaşananlar çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin eli belinde koşarak sokağa girdiği, daha sonra Ömer Coşkun'un yere düştüğü ve saldırganın olay yerinden kaçtığı anlar yer alıyor. 

AİLESİ DURUMU ÖĞRENİNCE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sesleri duyup dışarıya çıkan mahalle sakini Yaşar Balcı, "Bahçede oturuyorduk. Önce bağırma sesi duyduk. Çocuklar koşuşturmaya başlayınca olay yerine gittik. Ömer beyin yerde yattığını gördüm. İntihar ettiğini sandım önce, sorduğumda ayağından ve kalbinden bıçaklandığını söylediler. Durumu baya ağırdı. İlk müdahalesini yapıp kanamayı durdurmaya çalıştı arkadaşlar. Hemen ambulansı aradık. Sağlık ekipleri geldi ama durumu baya ağırdı. Çok kan aktı, kan kaybediyordu. Hareketsiz yatıyordu. Ailesi durumu öğrenince sinir krizi geçirdi. Mahallede büyük panik yaşandı. Makam şoförü olduğunu söylüyorlar" dedi. 

Polis ekipleri çevrede uzun süre araştırma yaparken olay yeri inceleme ekipleri de delil topladı.

Evinin önünde bıçaklı saldırıda öldürülmüştü! Katil zanlısı arkadaşı çıktı! Meğer kulağını ısırdığı için öldürmüş! - Resim : 1

KATİL OLAY BÖLGESİNE GERİ GELİNCE YAKALANDI

Habertürk’ün haberine göre; Konuyla ilgili çalışma başlatan ekipler, olay bölgesinde tüm güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Kısa bir süre sonra şüphelinin öldürülen Coşkun'un mahalleden arkadaşı Özkan A. olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Özkan A.’nın peşine düşen polis, şüphelinin olay bölgesine geldiğini gördü. Özkan A. ile yanında bulunan kardeşi olduğu öğrenilen Hakan A. gözaltına alındı.

NEDENİ ŞOKE ETTİ

İfadesi alınmak üzere İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüpheli cinayeti itiraf etti. Cinayeti neden işlediğini anlatan zanlının iddiaları şoke etti. Katil zanlısının iddiasına göre, Ömer Coşkun ile 2 ay önce tanışan katil zanlısı Özkan A. “Alkol aldık. Bir ara bu benim kulağımı ısırdı. Ve ısırdığı kulağımın bir bölümü koptu. Bu olaya çok sinirlendim. O gün bir şey demedim. Sonra beni gördüğünde ‘diğer kulağını da koparırım’ şeklinde şakayla karışık bir söz söyledi. Bu duruma sinirlendim gidip bıçakladım’ dedi.

"ARKADAŞIMLA TARTIŞTIM GEL BİZİ BARIŞTIR"

Gözaltına alınan şüphelinin kardeşi Hakan A. da ifadesinde, “Ağabeyim yanıma geldi, 'Bir arkadaşımla tartıştım. Gel gidelim bir şey olmuş mu bakalım. Bizi barıştır' dedi. Birlikte olay yerine geldik” dediği öne sürüldü.

ŞÜPHELİNİN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Konuyla ilgili ortaya çıkan görüntülerde şüphelinin olay yeri yakınlarına yürüyerek gittiği anlar görülüyor. Şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.