Evlenip boşanan Gonca Vuslateri, nikah şahidi olduğu törene damga vurdu! En çok konuşulan göğüs dekoltesi oldu...

3 senelik evliliğini 2018 yılında bitiren Gonca Vuslateri, yakın arkadaşının nikah töreninde şahitlik yaptı. Sıra imza atmaya gelince, "Çok seviyorum bu defteri bir kere gördüm boşandım, bir daha görünce heyecanlandım" dedi.

En son televizyonlarda, Tehlikeli Karım dizisiyle gördüğümüz oyuncu Gonca Vuslateri nikah şahidi olarak katıldığı düğünde yaptığı boşanma şakasıyla gündem oldu. Ses editörü Edip Burak Ertoğan ile 2015 yılında evlenip 2018'de de yollarını ayırma kararı alan Gonca Vuslateri, yakın arkadaşının düğününde nikah şahidi oldu.

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda ikinci evliliğe bakışı hakkında soru yöneltilince, "Evlilik güzel bir şey, neden olmasın" yanıtını vermişti. Vuslateri'nin son dönemlerde Hakan Altun'la yaşadığı sürpriz aşkının sonu ayrılıkla bitmişti.

"BİR KERE GÖRDÜM, BOŞANDIM"

Yaşadığı kısa süreli aşktan sonra bir süre gözlerden uzak olan Vuslateri, katıldığı düğünde olay oldu. Gonca Vuslateri imzayı atarken, "Çok seviyorum bu defteri bir kere gördüm boşandım, bir daha görünce duygulandım. Nereye atıyorum imzayı? Ben öncesinde bir üst kısma atmıştım. Yavaş yavaş aşağı iniyorum" sözleriyle konukları güldürdü. Sosyal medyada dikkat çeken bir diğer nokta ise Vuslateri'nin göğüs dekoltesi oldu.