Evli kadın yeni yıl için bir karar aldı! Duyanlar hem tepki gösterdi hem alkışladı

Bir kadın, 2023'te kocasını aldatmamayı umduğunu açıkladı. Ancak, sevgilisiyle olan ilişkisinden vazgeçmeye çalışırken bu zor oluyor.

Evli kadın yeni yıl için bir karar aldı! Duyanlar hem tepki gösterdi hem alkışladı

Pek çok insan, yeni yıl kararları alır. Daha fazla çalışmak, kendine daha fazla zaman ayırmak, kilo vermek gibi. Ancak bir kadının açıkladığı yeni yıl kararı duyanları şaşkına çevirdi. Genç kadın, 2023'te kocasını aldatmamayı umduğunu açıkladı.

Anonim kalmak isteyen Holly takma adlı kadın, eşine sadık kalmanın neden bu kadar zor olduğunu özellikle Daily Star'a açtı. Holly, geçen yaz bir ilişki yaşamaya başladı ve yıl sonuna kadar devam etti ve Noel'de kendi kendine bunun son kez olacağına dair söz verdi. Ancak hala bu kaçamağın heyecanından vazgeçip vazgeçemeyeceğinden emin olmadığını söylüyor. Holly, kendisi gibi evli olan sevgilisiyle bir "zayıflık anında" tanışmak için bir internet sitesini kullandı. 2022'nin "her yönden zor bir yıl" olduğunu ve hayatına biraz heyecan katan şeyin sevgilisiyle yaşadığı deneyim olduğunu söyledi. Onunla tanışıtğı dönemden bahseden kadın, şunları söyledi: "Siteyi ilk kez kullanıyordum ve tanıştığımızda hemen vurulduk. Onun çok çekici olduğunu düşünmüştüm, böyle bir görünüşü vardı. Bağımlılık yapan bir kişiliğim olduğunu hiç düşünmemiştim ama bana hissettirdiklerine doyamadım."

YENİ BİR BAŞLANGIÇ İSTİYOR

Bu yıl kocasıyla ilişkisini canlandırmayı düşünüp düşünmediği sorulduğunda, "Öyle olmasını umduğunu" söyledi. Holly, "Yeni Yılda yeni bir başlangıç ​​ve her şeyi yeniden alevlendirmek, bu yıl için asıl amacım aslında kulağa ne kadar kötü gelse de. Sevgilime soğuk davranmam ve kocama daha fazla zaman ayırmam gerekiyor. Hiç yanlış bir şey yapmadı, ben kendimi tamamen başka bir adama kaptırmama izin verdim. Birlikte biraz kaliteli zaman geçirmek için kocama Şubat ayında bir gezi ayarladım. Sadece Ocak ayının geri kalanını atlatmam gerekiyor!" dedi.

CAZİP ANCAK HAYIR!

Holly'e sevgilisinden ayrılmak yerine aldattığı eşini sevgilisi için terk edip etmeyeceği sorulduğunda, bunun "cazip" olduğunu kabul etti, ancak yapmayacağını söyledi. "Bütün ailem ona tapıyor ve her evlilikte olduğu gibi birlikte çok şey yaşadık. Ona daha önce aşık oldum, bunu tekrar yapmak kesinlikle mümkün. Hiç çocuğumuz yok, insanların her zaman bunun kötü bir fikir olduğunu söylediğini biliyorum, bu yüzden bunu kabul etmem gerektiğinden bile emin değilim, ama ondan bir bebek sahibi olmanın her şeye yardımcı olup olmayacağını düşündüm." dedi. 

"O DA EVLİ, ANLAYACAKTIR"

İlişkiyi bitirmesine sevgilisinin nasıl tepki vereceği sorulduğunda, Holly, "Bunu gerçekten düşünmediğini" itiraf ediyor. Ancak onun için sorun olmayacağını umuyor. "O da evli, bu yüzden anlayacağını umuyorum. Ama değilse, sadece taahhütte bulunmak ve tüm teması kesmek zorunda kalacağım. Aşamalı bir çıkış yapacak kadar güçlü değilim, sadece onu aklımdan çıkarmam ve kocama odaklanmam gerekiyor." diyor.