Üvey oğlu ile ilişki yaşadığını canlı yayında itiraf eden ünlü fenomen evlendi!

Kocası tarafından oğlunu baştan çıkarmakla suçlanan ve evli olduğu dönemde üvey oğlu ile ilişki yaşadığını canlı yayında duyuran ünlü İnstagram fenomeni Marina Balmasheva, 21 yaşındaki sevgilisi ile evlendi.

Üvey oğlu ile ilişki yaşadığını canlı yayında itiraf eden ünlü fenomen evlendi!

Rusya’da yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni 35 yaşındaki Marina Balmasheva Instagram hesabından, üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu açıklamıştı.

35 yaşındaki kadın, üvey oğluyla yaşadıklarını canlı yayında itiraf etti. Genç kadının tepki çeken itirafları herkesi şoke etti.

Kilo verme macerasını sosyal medya hesabından paylaşarak şöhrete kavuşan Marina Balmasheva'nın eski kocası, katıldığı canlı yayında şoke eden itiraflarda bulundu.

“Gece ikisinin seslerini duydum” diyen kocasına cevap vermek için canlı yayına bağlanan Marina, iddiaları kabul etti. Marina’nın kendisiyle evli olduğu dönemde üvey oğluyla ilişki yaşadığını anlatmıştı.

Şu anda çok mutlu olduğunu söyleyen kadın, 20 yaşındaki yeni sevgilisiyle mutluluk pozları verdi. Rus influencerı yaşadığı ilişkiyle adeta tanımayan kalmadı.

Marina, erkek arkadaşıyla birbirlerine çok aşık olduklarını, şu sıralar düğün planı yaptıklarını ve gelecekte de çocuk planladıklarını söyleyerek ilişkisinin arkasında durmuştu.

Marina, 20 yaşındaki sevgilisinden bebek beklediğini açıklayarak tüm dünyada haber olmuştu.

Popüler Rus blogger, yaptığı paylaşımda "Saklamaktan yoruldum. Hayatta her şey mümkün. Hamileyim ve bebeğimizi de düşünerek evlenmeye karar verdik" dedi.

 

Üvey oğlu ile ilişki yaşadığını canlı yayında itiraf eden ünlü fenomen evlendi! - Resim : 2

Kilo verme macerasıyla üne kavuştuktan sonra üvey oğluyla yaşadığı ilişkiyle gündem olan Marina, 21 yaşında olan yeni kocası Vladimir 'Vova' Shavyrin ile kız bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu.

Evlenmeye karar verdiklerini açıklayan 35 yaşındaki Marina Balmasheva ve 20 yaşındaki Vladimir sade bir törenle dünya evine girdi. 

 

Marina, birlikte oldukları dönemde eski kocasının beş çocuğunu da evlat edinmişti.