Evli olduğu ortaya çıkmıştı! Banu Alkan 20 yaş küçük nişanlısı Kemal Yıldız'la canlı yayında bomba açıklamalar yaptı, ağzınız açık kalacak

Türk sinemasının Afrodit'i 64 yaşındaki Banu Alkan, yeni aşka yelken açmış, kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile nişanlandığını duyurmuştu. Kemal Yıldız'a büyük bir aşkla bağlanan Banu Alkan'ın kandırıldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüş, Yıldız'ın dolandırıcı olduğu iddiaları da gündemde yerini almıştı. Çift, canlı yayında haklarındaki iddialara yanıt vererek, evlilikle ilgili bomba açıklamalar yaptı.

Evli olduğu ortaya çıkmıştı! Banu Alkan 20 yaş küçük nişanlısı Kemal Yıldız'la canlı yayında bomba açıklamalar yaptı, ağzınız açık kalacak

Banu Alkan, bir süredir beraber olduğu, kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız'la nişanlandığını duyurmuş, haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ardından Kemal Yıldız'la ilgili dolandırıcı olduğu iddiaları ortaya atılmış hatta Yıldız'ın isminin bile sahte olduğu konuşulmuştu. Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Banu Alkan ile Kemal Yıldız, tüm iddialara ve evlilik hakkındaki sorulara yanıt verdi.

İlişkileriyle ilgili konuşan Banu Alkan, nişanlısı Kemal Yıldız'la çok mutlu olduğunu belirterek, Yıldız'ı "dünyanın en yakışıklı adamı" olarak niteledi.

Yıldız'ın Hollanda'dan engelli maaşı aldığı iddialarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Alkan, şunları söyledi:

"Buna cevap vermek bile istemiyoruz. Son derece üzücü bir iddia."

"BUNU HİSSETMESEM BİR SANİYE DURMAM"

Kemal Yıldız'ın kendisini kandırdığı yönündeki söylemlere de yanıt veren Alkan, "Sevildiğimi hissetmesem bir saniye bile durmam." dedi.

Hollanda'da bir Türk kadınla evlenip boşandığı ortaya çıkan Yıldız'ın 1,5 yıldır ayrı olduğunu kaydeden Alkan, Kemal Yıldız'ın Hollanda'da iş adamı olduğunu, olası bir evlilikte Türkiye'ye yerleşeceklerini ve Yıldız'ın istemesi halinde kendisinin Hollanda'ya yerleşebileceğini ifadelerine ekledi.

"BOŞANMA SÜRECİM DEVAM EDİYOR"

Daha sonra programa telefonla bağlanan Kemal Yıldız, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Hollanda'dan engelli maaşı aldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Yıldız, "Çirkin iftiralar. Benim düşmanım yok. Onur Akay'ın anlattığına göre eski eşimin ailesinin iftiraları. Çok çirkin iftiralar. Resmi olarak boşanma sürecimiz devam ediyor" dedi.

BANU ALKAN'LA KEMAL YILDIZ EVLENECEK Mİ?

Evliliğin kendileri için bittiğini sözlerine ekleyen Kemal Yıldız, boşanmak için mahkemeden resmi bir tarih beklediklerini kaydetti.

Hollanda'da Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme Projeleri ve Dış Cephe Projeleri işi yaptığını ifade eden Yıldız, "Banu Alkan'la evlenecek misiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

Banu Alkan'a aşık olduğunu anımsatan Yıldız şunları söyledi:

"Tabiki evlilik olacak. Biz bunun hazırlığını yapıyoruz"