Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle!

Gökçe Bahadır'ın Azra Günay karakterine hayat verdiği Evlilik Hakkında Her Şey 10. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! İşte, Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm izleyebileceğiniz link...

Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle!

Gökçe Bahadır'ın Azra Günay karakterine hayat verdiği Evlilik Hakkında Her Şey 10. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 23 Kasım 2021 tarihinde Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full internete yüklendi.

Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 1

Evlilik Hakkında Her Şey 10. bölümde; Fox Tv diziseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Evlilik Hakkında Her Şey MF Yapım imzalı, ilk bölümü 21 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’un uyarladığı, Türk yapımı televizyon dizisidir. BBC yapımı, The Split dizisinin uyarlamasıdır.

Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 2

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölümde neler oldu?

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölümde; Azra ile Sergen, boşanma sürecinde gittikçe gerilmekte ve tamamen kopma noktasına gelmiştir. Azra, mahkemede hamile olduğunun ortaya çıkması sonucunda kızından tepki görür. Sergen, boşanma işini yokuşa süreceğini açıkca beyan eder. 

Sergen, "Benden o kadar boşanamayacaksın. Çocuklarımı, doğmamış çocuğumu benden uzakta büyütemeyeceksin!" der. Çolpan'ın araya girmesiyle Sergen ona da karşı gelir. Azra, yuvasının dağılmasının yanı sıra bir de kızı ile ters düşmüştür. 

Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 3

Azra, Sergen'in duruşmada ansızın boşanmaktan vazgeçmesiyle köşeye sıkışmış olsa da ondan boşanmaya kararlıdır. Melisa, Koray'ın vereceği tepkiden korkarken beklemediği bir tavırla karşılaşacaktır.

 Müvekkili Melisa'nın kocası Koray ile görüşen Azra, onun patavatsız sözleriyle karşılaşır. Azra ile birlikte giden Yıldırım ise bu sözler karşısında sinirlenip Koray'ın yakasına yapışır. Sanem, Ural'ın davayı kazanabilmesi için olağanüstü bir mücadele verirken ikili iyice yakınlaşır fakat kendilerini bekleyen sarsıcı sürprizden habersizlerdir. 

Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 4

Çolpan, Yıldırım'a yardım etmek için Arsen & Cevher Hukuk'a gelmeye başlayınca Erman ikilinin yakınlığından şüphelenir. Güneş yaptığı bir planla Faruk'la ilgili sır perdesini kaldırmak üzere tüm aileyi bir araya getirir. 

Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 5

Geçmiş defterlerin hesabı görülürken üç kız kardeş derinden sarsılacakları bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Yolun sonuna yaklaştığını fark eden Jale ise Azra'ya karşı son hamlesini yapar ve Azra'nın oğlunu kaçırır. Çocuklarına zarar verilecek olması düşüncesi bile Azra'nın gözünü karartır.

Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 6

Evlilik Hakkında Her Şey 10. bölüm izle

Evlilik Hakkında Her Şey 10. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

 Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu nedir?

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir.

Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 8

Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle ekrana geliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 10.bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! - Resim : 9

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları kimdir?

  • Gökçe Bahadır
  • Sarp Akkaya
  • Yiğit Kirazcı
  • Gökçe Eyüboğlu
  • Fırat Altunmeşe
  • Tülin Ece
  • Bertan Asllani
  • Cevdet Arıcılar
  • Esma Yılmaz
  • Rüzgar Doruk Özmil
  • Emine Ada Sezer
  • Mila Kasarcı
  • Erdal Küçükkömürcü
  • Sumru Yavrucuk