Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm full izle

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölümü Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Gökçe Bahadır, Tülin Ece, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya gibi isimlerin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 19 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm…

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm full izle

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 5. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Evlilik Hakkında Her Şey 5.Bölümde: Günay ailesinin üzerine bomba gibi düşen Saklı Oda skandalı herkesi derinden sarsmıştır. Azra, yıllarca işi gereği karşılaştığı durumlardan birinin içinde kendini bulmanın acısını yaşarken kocasının sırlarının peşine düşer.

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm full izle - Resim : 1

Müvekkili Süreyya hanım da beklenmedik şekilde bu sürece dahil olur. Bunun yanı sıra, böylesine hassas ve zayıf olduğu bir zamanda Yıldırım’a yakın durmak istemese de ikili arasında bazı yüzleşmelerin yaşanması kaçınılmazdır. Songül’ü anlaşmaya ikna etmek isteyen Alpay, Songül’le yüzleşecek fakat bu buluşma hiç beklenmedik bir noktaya varacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm full izle - Resim : 2

Sergen ise yaşananların acısı ve Azra’yı kaybetme korkusuyla en yakın tehdit olarak gördüğü Yıldırım’ın üzerine gider. Bu esnada Ural’ın yapacağı bir teklif Sanem’i kararsız bırakacaktır. Çolpan’ın gizlediği bir başka gerçek ortaya çıkarken, Faruk’un bir itirafıyla aralarındaki ilişki yeni bir boyut kazanacaktır. Üç kız kardeşin yaşadıklarından uzaklaşmak isterken atıldıkları bir maceranın sonunda ise Azra’yı en büyük kâbusu beklemektedir. İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 5. bölüm tek parça linki…

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm full izle - Resim : 3

Evlilik Hakkında Her Şey 4. Bölümde ne oldu?

Evlilik Hakkında Her Şey 4. Bölümde; Azra, yaşadığı travmatik geceyi atlatmaya çalışırken yeni gelen bir davayla işine yoğunlaşmak zorunda kalır. Evli insanların yasak ilişki yaşamak için kullandıkları “Saklı Oda” adlı bir internet sitesi siber saldırıya uğrar ve site kullanıcılarının isimleri ifşa olur. Azra tüm ülkeyi sarsan bu skandalın kendi hayatını da altüst edeceğinden habersizdir.

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm full izle - Resim : 4

Çolpan, Sanem ve Azra’nın öğrendiklerini Güneş’ten saklamak isterken kendini başka bir mecburiyetin içinde bulacaktır. Hatalarının su yüzüne çıkma olasılığı Sergen’i köşeye sıkıştırır. Bu esnada Songül, çocuklarıyla yüzleşecektir. Faruk ise Azra ve ailesine yaptığı bir sürprizle buzları az da olsa eritmeye çalışacaktır. Sanem, ailesiyle ilgili öğrendiği yeni gerçeklerin ardından daha fazla sessiz kalamayacağına karar verir. Evlilik konusunda köşeye sıkışan Güneş ise kendisini bekleyen büyük felaketten habersizdir.

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm izle

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm full izle - Resim : 6

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin konusu nedir?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin konusu: Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işleniyor. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden gördüğümüz dizide; Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyen hikayeleriyle ekrana geliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm full izle - Resim : 7

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları kimdir?

  • Azra Günay (Gökçe Bahadır)
  • Sergen Günay (Sarp Akkaya)
  • Yıldırım Şahin (Yiğit Kirazcı)
  • Sanem Cevher (Gökçe Eyüboğlu)
  • Güneş Cevher (Tülin Ece)
  • Çolpan Cevher (Sumru Yavrucuk