Evlilik yarışmasında tanınmışlardı! Ünlü fenomenler kafede birbirine girdi! Tekme yumruk ve sandalyelerin havada uçuştuğu anlar kamerada

YouTube'daki bir evlilik yarışmasında ünlenen Batuhan Boz ve Oğulcan Yılmaz, Şişli'de bir kafede karşı karşıya geldi. Aralarında daha önce husumet olduğu bilinen ikili arasında bir anda tekme ve yumruklu kavga çıktı. Kavgaya, şahısların yanlarında bulunan kişilerde dahil olunca ortalık savaş alanına döndü. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavga anı kameralara yansıdı. tv100 muhabiri Levent Albayrak'ın özel haberi...

Fenomen bir evlilik yarışmasında tanınan Batuhan Boz, aralarında husumet bulunan Oğulcan Yılmaz tarafından İstanbul Şişli'de bir kafeye davet edildi.

Kafeye arkadaşı Barkın Şerefhan ile birlikte giden Batuhan Boz, burada Oğulcan Yılmaz ve yanındaki kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Batuhan Boz ve arkadaşı, kalabalık grup tarafından dakikalarca darp edildi. Kavga kafedeki müşteriler tarafından güçlükle ayırıldı.

Tekme yumruk ve sandalyelerin havada uçuştuğu anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

TELEFON ÇALINDIĞI İDDİASI

Kavga sonrası arkadaşıyla birlikte darp raporu alan Batuhan Boz, emniyete verdiği ifadede iPhone 14 Pro Max model telefonunun çalındığını iddia etti.

Emniyete getirilen Oğulcan Yılmaz ise, Batuhan Boz'a ait olduğu öne sürülen telefonu emniyete teslim etti.

Oğulcan Yılmaz ve diğer saldırganlar hakkında Kasten Yaralama, Tehdit ve Hakaret suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.