Kenan Doğulu ile Beren Saat çifti, hangi projede bir araya geldi?

Evliliklerindeki krizleri atlatan ve eski mutlu günlerine geri dönen Kenan Doğulu ile Beren Saat çifti, hangi projede bir araya geldi?

Kenan Doğulu, sözleri kendisine, müziği ve düzenlemesi ise Bora Uzer’e ait yeni şarkısı “Bizimdir”e anlamlı bir klip çekti. Uğur Yücel, Sertab Erener, Demet Akbağ, Sıla, Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan’ın da rol aldığı klibin en dikkat çeken ismi Beren Saat oldu.

Evliliğindeki krizleri aşan ve eski mutlu günlerine geri dönen Beren Saat, klipte eşi Kenan Doğulu’ya destek oldu. Saat, 2 yıl önce de eşinin “Issız Ada” klibinde kamera karşısına geçmişti.

Kenan Doğulu “Bizimdir” şarkısının klibinde eşi Beren Saat’in yanı sıra menajeri Fikret Özonur, yeğenleri Arya, Lila, Elya ve Can’ı oynattı. Candaş Arın’ın yönettiği klipte korona virüs salgınına karşı önlem alındı ve görüntüler ayrı ayrı çekildi.

Kenan Doğulu instagramdan yaptığı paylaşımda yeni şarkısını şu sözlerle anlattı:

“Zor zamanlar, düşündürücü zamanlar, öğretici zamanlar... Ellerin uzak, kalplerin bir olduğu zamanlar. Zaman dönüşme zamanı, zaman birleşme zamanı, haksız mıyım? Daha önce sadece bir kez sahnede sizlerle paylaşmış olduğum yeni şarkım Bizimdir ve klibi yayında. Kalplerimizi birleştirmesi dileğiyle...”