Evsiz adam sokaktan alınıp tıraş edildi... Son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi

Sokakta karşılaştığı evsiz adamla sohbet etmeye başlayan Berber Joshua Santiago, adamın 13 kez vurulduğunu ve zorlu bir hayat yaşadığını anlatmasına rağmen hala pozitif kalmasından çok etkilendi. Adama bir iyilik yapmak isteyen berber, saçı sakalı karışmış adamı ücretsiz bir şekilde tıraş etti. Adamın yeni görünümü herkesi hayran bıraktı.

Evsiz adam sokaktan alınıp tıraş edildi... Son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi

Gezici berber Joshua Santiago, evsiz insanlara saçlarını tek kuruş bile ödemeden kestirerek yardım etme görevine devam ediyor. İhtiyacı olanlara yardım etmek için karavanını ABD'de sürerken, hayata karşı olumlu bir tavır sergileyen evsiz bir adamla tanıştı. Yaptığı iyiliği TikTok'ta paylaşarak, adamı ücretsiz saç kesimi için oturmaya davet etti.

Evsiz adam sokaktan alınıp tıraş edildi... Son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi - Resim : 1

13 KEZ VURULDU

Berber Santiago, TikTok'ta yayınladığı bir klipte, tanıştığı evsiz adamı tıraş etmeye karar verdikten sonra adamın değişimini takipçileriyle paylaştı. Paylaşımının açıklama kısmına ise "13 kez vuruldu ve hayatı boyunca önemli zorluklarla karşılaştı. Şu anda evsiz olan bu adam hayata karşı son derece olumlu bir tavır sergiliyor. Karşılaştığı zorluklara rağmen, iyimser ve gelecek için umutlu kaldı." şeklinde not düştü. 

Evsiz adam sokaktan alınıp tıraş edildi... Son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi - Resim : 2

DEĞİŞİM İNANILMAZDI

İzleyiciler, evsiz adamın değişimi karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyemedi ve paylaşımı yorum yağmuruna tuttu. Kullanıcılardan biri "Çok yakışıklı" yazdı, diğeri ise "Vay canına. Çok yakışıklı" diye ekledi. Başka biri şeklinde yorum yaptı: "Vay canına, saçını kestin ve ondaki güveni uyandırdın."

Evsiz adam sokaktan alınıp tıraş edildi... Son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi - Resim : 3

MÜZİĞİ ASLA BIRAKMADI

Joshua, Instagram'da evsiz adamın müzik yeteneğini, geçmişine ve ailesi tarafından nasıl evden atıldığına değindiği bir rap şarkısı seslendirerek paylaştı. Joshua, "Onun yanından geçen birçok kişi onu yalnızca evsiz bir adam olarak görebilir, ancak günlük olarak karşılaştığı zorluklara rağmen hayallerini (müziği) asla bırakmadı" diye ekledi Joshua.