Exxen canlı izle Man. City Atl. Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Man. City Atl. Madrid karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Man. City Atl. Madrid maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Man. City Atl. Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Man. City Atl. Madrid kozalarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

MAN. CİTY ATL. MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Man. City Atl. Madrid maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Exxen canlı izle Man. City Atl. Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

Man. City Atl. Madrid Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00’de başlıyor.

Maçta Istvan Kovacs düdük çalıyor.

Man. City Atl. Madrid maçı ilk 11'ler henüz belli değil.

Man. City Atl. Madrid maçı sakat ve cezalılar

Man. City: Cole Palmer (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Cole Palmer (Sakatlık - Ayağından Sakat)

Atl. Madrid: Hector Herrera (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Man. City Atl. Madrid maçı iddia oranları

Man. City: 1.18

Beraberlik: 4.50

Atl. Madrid: 7.75

2,5 gol üstü: 1.58

2,5 gol altı: 1.87

OPTA'YA GÖRE;

Manchester City ile Atletico tarihlerinde ilk kez bir Avrupa kupası maçında karşılaşacak ancak iki ekibin teknik direktörleri Pep Guardiola (2G) ile Diego Simeone (1G) dördüncü kez rakip olmaya hazırlanıyor.

Ingiltere'de oynadığı son Avrupa kupası maçında Manchester United'I 1-0 mağlup eden Atletico, tarihinde ilk kez üst üste iki Ada ziyaretinden galip dönmek istiyor.

Pep Guardiola yönetiminde İspanya takımlarıyla oynadığı dört Şampiyonlar Ligi maçının üçünü kazanan Manchester City (1M), eleme turlarındaki tek eşleşmesinde Real Madrid'i turnuva dışında bıraktı (2019/20).

Atletico Madrid, 1976/77'den (UEFA Kupası'nda Juventus) bu yana aynı Avrupa kupası sezonunda hem Manchester United hem de Manchester City'ye rakip olan ilk takım olacak.
Şampiyonlar Ligi'nin grup sonrası aşamalarında oynadığı son dokuz maçın sadece birini kaybeden Manchester City (7G 1B), tek mağlubiyetini geçen sezonun finalinde Chelsea'den aldı.

Diego Simeone, Pep Guardiola'ya rakip olduğu son Şampiyonlar Ligi eleme turunda meslektaşını turnuva dışında bırakmayı başardı (2015/16 Şampiyonlar Ligi yarı final). O eşleşmenin iki ayağında toplam 18 şuttan iki gol çıkaran Atletico, Guardiola'nın o dönem çalıştırdığı Bayern'e 53 şut izni vermesine rağmen aynı sayıda gol yemiş ve deplasman golü kuralıyla yoluna devam etmişti.

Manchester City formasıyla 50'nci Şampiyonlar Ligi maçına çıkmaya hazırlanan Kevin De Bruyne, ilk kez görev yaptığı 2015/16'dan bu yana bir İngiliz ekibi adına en fazla asist yapan isim (17).

Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla gol atan Atletico Madrid oyuncusu konumundaki Antoine Griezmann (55 maç, 25 gol), bu turnuvada görev yaptığı son altı maçta altı golde pay sahibi oldu (4 gol & 2 asist).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Riyad Mahrez'den (29 şut & 13 şut pası) daha fazla şutta pay sahibi olan tek oyuncu Vinicius Junior (44).

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıktığı 2014/15'ten bu yana hiçbir kaleci Atletico forması giyen Jan Oblak'tan daha fazla gole kapama yapamadı (30). Manchester City ise Pep Guardiola yönetimindeki 28 iç saha maçının sadece birinde fileleri havalandıramadı ve bu karşılaşmalarda maç başına 2.8 gol attı.