Exxen canlı izle Man City Real Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final mücadelesinde Man City Real Madrid karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Man City Real Madrid maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Man City Real Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçında Man City Real Madrid kozlarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Exxen canlı izle Man City Real Madrid maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

MAN CİTY REAL MADRİD SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Man City Real Madrid maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Man City Real Madrid Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00'de başlıyor. 

Maçın hakemi ise henüz belli değil.

MAN CİTY REAL MADRİD  MUHTEMEL 11’LER

MANCHESTER CİTY: Ederson, Walker, Dias, Laporte, Zinchenko, Rodri, İlkay, De Bruyne, Foden, Sterling, Jesus

REAL MADRİD: Courtois, Vázquez, Militão, Alaba, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Vinicius Junior, Asensio, Benzema

Man City Real Madrid maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

Man City Real Madrid maçı sakat ve cezalılar

Man City: Kyle Walker (Şüpheli), John Stones (Şüpheli), Joao Cancelo (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Real Madrid: Luka Jovic (Sakatlık - Adale Problemi), Eden Hazard (Sakatlık - Bacağından Sakat), Mariano Diaz (Sakatlık - Adale Problemi)

Man City Real Madrid maçı iddia oranları

Man City: 1.34

Beraberlik: 4.20

Real Madrid: 5.50

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 2.03

OPTA'YA GÖRE;

2012/13 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile altı kez karşılaşan Manchester City, ilk dört randevuda galibiyet alamamıştı (2B 2M). İngiliz temsilcisi, 2019/20 sezonu son 16 turunda rakibiyle oynadığı iki maçı da kazanarak tur atladı.

Avrupa kupalarında Manchester City'ye konuk olduğu son üç maçı kazanamayan Real Madrid (2B 1M), Şampiyonlar Ligi eleme turlarında gerçekleştirdiği son iki ziyaretinden 0-0'lık beraberlik (2015/16 yarı final) ve 2-1'lik mağlubiyetle (2019/20 son 16 turu) ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında daha önce Real Madrid'i iki kez eleyen Pep Guardiola (2010/11 Barcelona; yarı final & 2019/20 Manchester City; son 16 turu), turnuva tarihinde İspanyol temsilcisini üç kez turnuva dışına iten ilk teknik direktör olmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarına konuk olduğu son altı maçın sadece birini kazanan Real Madrid (2B 3M), tek galibiyetini son ziyaretinde Chelsea karşısında aldı. Daha önce bir Şampiyonlar Ligi sezonunun eleme turlarında iki farklı İngiliz temsilcisini deplasmanda mağlup eden bir takım bulunmuyor.

Pep Guardiola ile Carlo Ancelotti, kariyerlerinde yedinci kez karşılaşmaya hazırlanıyor. Daha önceki altı randevunun dördünü kazanan taraf Guardiola (3x Premier Lig & 1x FA Cup) olurken, Şampiyonlar Ligi'ndeki iki randevudan Ancelotti galibiyetle ayrıldı (2013/14 yarı final).

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid yönetiminde çıktığı maçların %74'ünü kazanan Carlo Ancelotti, turnuvada bir takım ile 20+ karşılaşmada görev alan çalıştırıcılar arasında en yüksek galibiyet oranının sahibi (26/35).

Manchester City formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 24 gol atan Raheem Sterling, Paul Scholes'u (24 gol) geride bırakarak turnuva tarihinde Wayne Rooney'nin (30) ardından bir İngiliz takımıyla en yüksek sayıya ulaşan ikinci İngiliz olmak istiyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde dokuz maçta 12 gol atan Karim Benzema, Chelsea'yi nisan ayının başında ziyaret ettiği mücadelede hat-trick yapmıştı. Turnuvada aynı sezon içerisinde İngiliz takımlarına konuk olduğu karşılaşmalarda Fransız forvetten daha fazla gol atan tek oyuncu Serge Gnabry (6 gol 2019/20; 4 vs Tottenham & 2 vs Chelsea).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid sol kanadı Vinicius Junior (3.4 xA) ve Manchester City sağ beki Joao Cancelo'dan (3.6 xA) daha fazla asist beklentisi yaratan tek oyuncu Kingsley Coman (4.1 xA).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla 10+ metrelik top taşıma yapan isim Real Madrid forması giyen Vinicius Junior (62). Bu sezon turnuvada 5+ metre top taşıdıktan sonra Brezilyalı oyuncudan daha fazla şuta dahil olan bir isim bulunmuyor (21; 10 şut & 11 şut pası).