Exxen canlı izle Man City Sporting CP maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesinde Man City Sporting CP'i konuk ediyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Man City Sporting CP maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Man City Sporting CP maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting CP UEFA Son 16 Turu maçında Man City'e konuk oluyor. 

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Exxen canlı izle Man City Sporting CP maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

MAN CITY SPORTİNG CP MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA ?

Man City Sporting CP maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Man City Sporting CP Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 23:00’te başlıyor. 

MAN CITY SPORTİNG CP MAÇI CANLI İZLE

İşte Man City Sporting CP maçını canlı izleyebileceğiniz link.

Mücadelede Halil Umut Meler düdük çalıyor. 

Man City Sporting CP maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

 Exxen canlı izle Man City Sporting CP maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 3

MAN CİTY-SPORTİNG CP MAÇI SAKAT VE CEZALILAR

Man City: Benjamin Mendy (Maçtan Men Cezası), Kyle Walker (Kırmızı Kart Cezalısı), Ruben Dias (Diz Ardı Kirişinden Sakat) Nathan Ake (Diğer-Dinlendirildi), Joao Cancelo (Sakatlık - Hasta)

Sporting CP: Matheus Nunes (Sarı Kart Cezalısı), Joao Palhinha (Sakatlık - Adale Problemi), Daniel Bragança (Sakatlık - Adale Problemi), Pedro Gonçalves (Sakatlık - Adale Problemi)

MAN CİTY-SPORTİNG CP MAÇI İDDİA ORANLARI

Man City : 1.08

Beraberlik: 5.40

Sporting CP: 10.0

2,5 gol üstü: 1.32

2,5 gol altı: 2.43

Exxen canlı izle Man City Sporting CP maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 4

DİĞER BİLGİLER

-Manchester City, bu eşleşmenin ilk maçında Sporting'i 5-0 mağlup etti. Turnuva tarihindeki eleme turlarında ilk ayaktan 4+ farkla mağlup ayrılan takımlar arasında sadece Barcelona yoluna devam etmeyi başardı (2016/17'de vs PSG).

-Şampiyonlar Ligi eleme turlarında çıktığı üç maçı da kaybeden Sporting, bu karşılaşmalarda toplam 17 gol yedi (ortalama 5.7).

-Avrupa kupalarında Portekiz takımlarını konuk ettiği dört maçı da kazanan Manchester City, son üç karşılaşmada toplam 10 gol sevinci yaşadı.

-İngiliz takımlarına konuk olduğu son yedi Avrupa kupası maçını kazanamayan Sporting (2B 5M), son galibiyetini 2004/05 UEFA Kupası'nda Middlesbrough'yu 3-2 mağlup ederek aldı.

-Manchester City'nin başında çıktığı 21 Şampiyonlar Ligi eleme turu maçının 14'ünü kazanan Pep Guardiola (%67), bu turnuvada bir takım ile en yüksek galibiyet yüzdesini yakaladı (%54, Barcelona & %44, Bayern).

-Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 13 deplasman maçında da kalesini gole kapatamayan Sporting, bu turnuvada boy gösteren Portekiz takımları arasındaki en uzun serinin sahibi.

-Şampiyonlar Ligi eleme turlarında oynadığı son altı iç saha maçını kazanan Manchester City, turnuva tarihinin en uzun serisini egale etmek istiyor (2002'de Bayern, 2006'da Milan, 2009'da Manchester United, 2017'de Bayern ve 2018'de Real Madrid).

-Manchester City formasıyla 50'nci Şampiyonlar Ligi maçına çıkmaya hazırlanan Kevin De Bruyne, bu karşılaşmalarda 27 golde pay sahibi oldu (10 gol & 17 asist). İngiliz ekibinin formasıyla bu turnuvadaki ilk 50 maçında daha yüksek sayıya ulaşan sadece iki oyuncu bulunuyor: Sergio Agüero ve Raheem Sterling (34'er).

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kalesinde gördüğü gol beklentisi değeri (9.4 xGoT) ile yediği gol sayısı (13) arasında negatif anlamda en fazla fark olan file bekçisi, Sporting forması giyen Antonio Adan (-3.6).

-Şampiyonlar Ligi'nin 2021/22 sezonunda altı gol atan Riyad Mahrez, Manchester City formasıyla en yüksek sayıya ulaşan oyuncu olmak istiyor.