Survivor'ın yıldızının inanılmaz değişimi takipçilerini mest etti!

Exxen ile konuşulan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'a damga vuran yarışmacı Sahra Işık'ın inanılmaz değişimi, nefes kesti. Sahra'nın estetik operasyonlar sonrası görüntüsü görenleri şaşırttı.

Survivor'ın yıldızının inanılmaz değişimi takipçilerini mest etti!

Seyirciyi ekranlara kilitleyen efsane yarışma Survivor'da performansı ile adından bahsettiren 30 yaşındaki voleybol sporcusu Sahra Işık'ın son hali ağızları açık bıraktı.

2014 ve Survivor All Star’da mücadele eden Sahra, yarışmanın en çok konuşulan isimlerden olmuştu. Survivor'ın 2018 Kıbrıs finalinde sevgilisi İdris Aybirdi'den evlenme teklifi alan Sahra Işık dünyaevine girdikten sonra sosyal medyada merak konusu oldu.

Survivor'ın yıldızının inanılmaz değişimi takipçilerini mest etti! - Resim : 1

Başarısıyla olduğu kadar güzelliğiyle de hayranlarından tam not alan Işık'ın son hali oldukça dikkat çekici. Sahra'nın yarışmadan sonra yüzüne yaptırdığı ufak dokunuşlar ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ünlü yarışmacının inanılmaz değişimi takipçilerini adeta büyülüyor. Sahra'nın son hali ise, ağızları açık bıraktı.

 

Survivor'ın yıldızının inanılmaz değişimi takipçilerini mest etti! - Resim : 2

2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında 3. olarak dikkatleri çeken ve ülkemizi Malezya’da temsil eden Sahra Işık, 2014 ve Survivor All Star’da mücadele eden isimlerden biri oldu.

Survivor'ın yıldızının inanılmaz değişimi takipçilerini mest etti! - Resim : 3

Survivor All Star kadrosunda da yer alan Sahra Işık, Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın gibi isimlerle yan yana mücadele etti. Berna ile arasında yaşanan kavgayla o dönem gündem olmuştu.

Survivor'ın yıldızının inanılmaz değişimi takipçilerini mest etti! - Resim : 4