Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi ile ilk kez paylaştı!

Yeni platformu Exxen ile konuşulan TV8'in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, aşk yaşamaya başladığı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk kez fotoğrafını paylaştı. 

Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi ile ilk kez paylaştı!

Yeni platformu Exxen için aralıksız çalışan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'dan boşandıktan sonra, sevgili olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile ilk kez fotoğrafını paylaştı. Ilıcalı'nın sosyal medyya hesabından paylaştığı fotoğraf karesine ise binlerce geldi.

Her yaplaşımıyla gündeme bomba gibi düşen 4 kız babası Ilıcalı, bu kez sosyal medyayı sevgilisyle salladı. Acun ılıcalı, ilk kez sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı.

Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi ile ilk kez paylaştı! - Resim : 1

 Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile aşkı tam gaz devam ediyor. Acun ılıcalı, ilk kez sevgilisiyle fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra bu kez kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Ilıcalı, sevgilisi olmadan hiçbir yere adım atmıyor. İkili, neredeyse her anlarını beraber geçiriyor.

 

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel gecesinden paylaşımda bulundu. Ünlü televizyoncu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk kez paylaşım yaptı.

Profil resmi yaptı

Ayça Çağla Altunkaya ise, Instagram hesabındaki profil fotoğrafını değiştirdi. Altunkaya, sevgilisi Acun Ilıcalı ile sarmaş dolaş çekildiği pozunu profil fotoğrafı yaptı.