Exxen'e tepkiler büyüdü, Acun Ilıcalı açıklama yapmak zorunda kaldı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'ta yayına başlayan yeni platformu Exxen'de yaşanan sorunlara tepkilerin büyümesi üzerine, sosyal medyadan yanıt verdi.

Exxen'e tepkiler büyüdü, Acun Ilıcalı açıklama yapmak zorunda kaldı!

Yayın hayatına başlamasıyla eleştirilerin hedefi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'ta yayına başlayan yeni platformu Exxen'de tepkiler büyüdü.

Acun Ilıcalı'nın 900 milyon TL harcadığı Exxen'de yaşanan sorunlar kullanıcıları canından bezdirince Ilıcalı, sosyal medyadan açıklama yaptı.

Exxen'de yer alan reklamlı ve reklamsız üye paketlerinin tartışması bitmemişken şimdi de üyeliği iptal edememe, sürekli sistemin hata vermesi, sitenin çökmesi sorunları baş gösterdi.

Exxen'e tepkiler büyüdü, Acun Ilıcalı açıklama yapmak zorunda kaldı! - Resim : 1

 Twitter'da eleştirilerin hedefi oldu

Exxen'in bir mobil uygulaması veya akıllı TV'lerde kolay kullanım sağlayacak bir çözümü şimdilik görünmediği ve bunun yerine bilgisayarı kabloyla bağlayın diye bir yönerge verilmesi de Twitter'da çok eleştirildi. 

9,90 TL ve 19,90 TL'lik üyelik fiyatlarının sunulduğu platforma gelen eleştirilere Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

Exxen'e tepkiler büyüdü, Acun Ilıcalı açıklama yapmak zorunda kaldı! - Resim : 3

 Acun Ilıcalı gelen tepkiler üzerine, "Büyük ilginiz için çok teşekkür ediyoruz. Aşırı yoğunluktan kaynaklanan teknik sorunlar büyük ölçüde çözüldü. İlginize layık olmaya çalışacağız" açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamanın ardından gelen tweetler ile gündem oldu.