Eyvah Eyvah 3 filmi ekranlarda! Eyvah Eyvah 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Eyvah Eyvah 3 filmi bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Sinemaseverler filmin konusu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün oturduğu filmde Hüseyin Badem karakterini yine birbirinden eğlenceli maceralar bekliyor. İşte Eyvah Eyvah 3 filmi detayları.

Eyvah Eyvah 3 filmi ekranlarda! Eyvah Eyvah 3 konusu nedir, oyuncuları kimler?

EYVAH EYVAH 3 KONUSU

Babasını bulduktan sonra hayatının kadını Müjgan’la evlenen Hüseyin Badem, babalık heyecanı yaşıyor. Ancak ikilinin hayatı maddi imkanlar nedeniyle zorlukla geçmektedir. Daha fazla kazanabilmek için ek iş yapmaya devam eden Hüseyin Badem, geceleri Geyikli’nin izbe mekanlarında çalmaktadır. Bu sırada Firuzan ise şöhret basamaklarını birer birer çıkmaktadır. Firuzan artık ünlü bir şarkıcı olsa da ikilinin ortak bir noktası vardır: Hayatlarında yeni bir sınav vermektedirler.

EYVAH EYVAH 3 NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Geyikli’de gerçekleşen Eyvah Eyvah 3’ün senaristliğini ise Ata Demirer yapıyor.

EYVAH EYVAH 3 OYUNCU KADROSU

Serinin daha önceki filmlerinde de yer alan Ata Demirer, Özge Bozok ve Demet Akbağ gibi oyuncular, Eyvah Eyvah 3'te yeniden buluşuyor. Ayrıca Cengiz Bozkurt, Serra Yılmaz ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimler de Eyvah Eyvah 3’te konuk olarak yer alıyor.