Ezgi Mola, neden düzenli olarak terapist yardımı alıyor?

Son dönemde Alice Müzikali’yle seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Ezgi Mola, neden düzenli olarak terapist yardımı alıyor?

Son dönemde Alice Müzikali’yle seyirci karşısına Ezgi Mola, “Magazin Hattı”nın sorularını yanıtladı.

15 yaşından beri oyunculuk yapan Ezgi Mola, kariyeri boyunca çok çalıştığını ve bedeller ödediğini anlattı. Ezgi Mola, 2005 yılında “Hayatımın Kadınısın” filminde rol aldığı Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray’ın yaşamındaki önemini anlattı.

Şov dünyasında normal kalabilmenin çok zor olduğunu belirten ünlü oyuncu, düzenli olarak terapist yardımı aldığını itiraf etti. Yedi yıldır dizi çekmeyen Mola’ya reyting korkusu mu yaşadığını sorduk.

Ünlü oyuncu, bir yıldır sahnelenen Alice Müzikali’nin mayıs ayında sona ereceğini belirtti. Ezgi Mola kariyeri boyunca yaptığı projelerde Saadet Işıl Aksoy gibi çok güzel dostlar edindiğini ifade etti.

Mola, kendisini çok şaşırtan ve şoke eden ünlü rol arkadaşlarının da olduğunu söyledi. Ezgi Mola “Alice Müzikali”nde beraber sahne aldığı Serenay Sarıkaya’yı ise öve öve bitiremedi. Üç köpeğin bakımını üstlenen ünlü oyuncu, hayvansever kimliğiyle de dikkat çekiyor.