Fatih Terim, Arda Turan, Muslera ve Emre Belözoğlu... Hepsini ağına düşürdü! Banka müdiresinden 80 milyon dolarlık vurgun!

İstanbul’da özel bir bankanın müdiresi, müşterilerini bir fon üzerinden yüzde 30 kar vaadiyle 80 milyon dolar dolandırdı. Dolandırılan isimlerin arasında Fatih Terim, Arda Turan, Muslera ve Emre Belözoğlu'nun ve iş insanlarının olduğu belirtildi. Şikâyet üzerine gözaltına alınan müdire, nitelikli dolandırıcılık ve belgede sahtecilik suçlarından tutuklandı.

Fatih Terim, Arda Turan, Muslera ve Emre Belözoğlu... Hepsini ağına düşürdü! Banka müdiresinden 80 milyon dolarlık vurgun!

İstanbul’daki özel bir bankanın müdiresi, hesabı kabarık olan müşterilerine özel bir fondan bahsetti.

YÜZDE 30 KÂR VAADİ

Söz konusu fonun yüzde 30 oranında kâr getirdiğini ifade eden banka müdiresi, çok sayıda isimden para topladı. Bir iş insanının durumu fark ederek polise başvurunca vurgun ortaya çıktı.

80 MİLYON DOLARLIK VURGUN

Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri artan şikayetler üzerine harekete geçerek banka müdiresini gözaltına aldı. İddiaya göre banka müdiresinin 80 milyon dolarlık vurgun yaptı.

DOLANDIRILANLAR ARASINDA ÜNLÜ İSİMLER VAR

Polis soruşturmayı derinleştirince aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan da aralarında olduğu çok sayıda ismin dolandırıldığını belirledi.

BANKA MÜDİRESİ TUTUKLANDI

Banka müdiresi nitelikli dolandırıcılık ve belgede sahtecilik suçlarından tutuklandı.

Kaynak: Show Haber