Galatasaray'da gündem Fatih Terim!

Süper Lig'in 7. haftasında evinde Göztepe ile karşılaşan Galatasaray'da sular durulmuyor. Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanında 3-0'lık mağlubiyetin ardından bu maçta da takımın 1-0 geri düşmesine taraftar tepki gösterdi.

Galatasaray'da gündem Fatih Terim!

Sezon başında gençleşme ve 4 yıllık program ile yola çıktıklarını söyleyen Fatih Terim, bu doğrultuda transferlerini tamamlayarak sezona giriş yaptı. Ancak Terim'in istediği gibi başlamayan sezonda taraftarın da sabrı sınıra gelmiş görülüyor. 7 maçta 11 puan ile lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde kalan Galatasaray'da puan farkından ziyade takımın oynadığı oyun gündemde yerini alıyor.

 

#FatihTerimİstifa

Sosyal medya hesaplarından '#FatihTerimİstifa' kampanyaları başlatan taraftarlar, Türkiye için 'ikinci evim' diyen takım kaptanı Muslera'ya da öfkeli. Geçtiğimiz yıl yaşadığı ayak kırığının ardından istenilen performansına henüz ulaşamamış olan Muslera, Göztepe karşısındaki yenilen golün ardında da ıslıklandı.

 

Taraftar ile atışma

Galatasaray, karşılaşmanın 43. dakikasında Luyindama'nın kaybettiği topta Cherif Ndiaye'nin golüyle 1-0 geriye düştü. Golün ardından yedek kulübesinin arkasında bulunan taraftarlarla tartışan Terim, soyunma odasına giderken de taraftarları işaret ederek parmak salladı.

Mehmet Demirkol'dan eleştiri

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Terim'in geçtiğimiz hafta, Ocak ayını işaret etmesini eleştirerek, "Hoca da sürekli bütünlemeye kalıyor" yorumunda bulunmuştu. 

Demirkol, programda, ""Fatih Hoca yine 'Ocak' diyor. Eskiden Eylül'ü beklerdik biz, bütünleme sınavları vardı. Hoca da sürekli bütünlemeye kalıyor. Yazın yapamıyor, Ocak'a kalıyor" ifadelerini kullanmıştı. 

 

İstifa edecek mi?

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim, kendisini istifa çağıran taraftarlar hakkında bir açıklama yapmazken, karşılaşma hakkında ise ikinci yarıda gördüğü Galatasaray'ı, her zaman görmek istediğini söyledi.