Fatih Ürek ateş püskürdü!

Yakın dostu Demet Akalın ile araları bozulan Fatih Ürek, katıldığı davette eski dostu hakkında hangi zehir zemberek sözleri sarf etti?

Yakın dostu Demet Akalın ile araları bozulan Fatih Ürek’i, Etiler’de Burcu Özüyaman’ın sahibi olduğu güzellik merkezinin açılışına katıldı. 

Oldukça renkli geçen açılışa, aralarında Gülay Kamaz, Monik İpekel, Reyhan İpekel, Yasmin Gülman, Emre Ağaoğlu ile Aslı Turanlı gibi ünlü isimler katıldı.

Fatih Ürek, Demet Akalın’la yaşadığı kavgayla ilgili sorular geleceğini bildiği için başta röportaj vermek istemedi. Ürek’e Alişan’ın “Demet’le barışırlar” şeklindeki yorumu hatırlatıldı. 

Fatih Ürek, Demet Akalın’ın instagramdan hakkında yazdığı küfürlü yoruma ise hiç kırılmadığını ifade etti. Ürek, “Demet Akalın’la tekrar bir araya gelme durumunuz olmaz mı?’ şeklindeki soruyu sitem dolu sözlerle yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı, Demet Akalın’ın kızı Hira’ya beddua ettiği yönündeki iddiaya ise ateş püskürdü. Fatih Ürek, konuyu mahkemeye taşımayı düşünmediğini belirtti. Ürek’in aynı gün katıldığı bir açılışta “Ben Hira’ya beddua etmedim” dediği iletildi.