Feci kaza! Bağcılar'da zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı

İstanbul Bağcılar'da 7 otomobil ve 1 midibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Kaza sonrası, İstanbul'u etkisine alan yoğun yağmurla birlikte trafikte aksamalar yaşandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

Feci kaza! Bağcılar'da zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı

İstanbul Bağcılar'da, 7 otomobil ile 1 midibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle trafik akışında aksamalar yaşandı.

Feci kaza! Bağcılar'da zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı - Resim : 1

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Batışehir Caddesi'nde seyreden otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkıp aydınlatma direğine çarptı. Ardından yolun karşı şeridine geçen otomobil, burada 3 otomobile daha çarptıktan sonra durabildi. Bu sırada aynı caddede seyreden servis midibüsü, araçlara çarpmamak için yavaşlayınca kontrolden çıkıp farklı bir aydınlatma direğine çarptı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan 3 otomobil de midibüse çarpıp durdu.

Feci kaza! Bağcılar'da zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı - Resim : 2

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan 7 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Araçlarda bulunan 12 kişi de tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Bu arada kaza nedeniyle yoldaki trafik akışında aksamalar yaşandı.