Fenerbahçe, 15 milyon euro transfer teklifi gelen yıldızı için kararını verdi. Taraftar Ali Koç'u takdir edecek

Fenerbahçe'de taraftarın takımda kalmasını istediği oyuncular arasında yer alan bir yıldıza, 15 milyon euroya kadar transfer teklifi gelmişti. Ancak Başkan Ali Koç, taraftarın takdir edeceği bir harekete imza attı.

Fenerbahçe, 15 milyon euro transfer teklifi gelen yıldızı için kararını verdi. Taraftar Ali Koç'u takdir edecek

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe'de birçok oyuncu hakkında transfer söylentisi çıkmaya devam ediyor. 

Transfer döneminde adı en çok telaffuz edilen isimlerin başında ise büyük çıkış gösteren İsmail Yüksek oldu. Fransa'dan Lyon ve Marsilya gibi takımların talip olduğu belirtilen Yüksek için 15 milyon euroya kadar teklif geldiği iddia edilmişti. 

Fenerbahçe, 15 milyon euro transfer teklifi gelen yıldızı için kararını verdi. Taraftar Ali Koç'u takdir edecek - Resim : 1

FENERBAHÇE YILDIZ OYUNCUSU İÇİN KARARINI VERDİ

Kulüplerin tekliflerini değerlendiren Fenerbahçe ise İsmail Yüksek konusunda kararını verdi. Volkan Demir'in haberine göre Fenerbahçe, İsmail Yüksek için gelen teklifleri değerlendirdi ve oyuncuyu satmama kararı aldı. Lyon'un teklifi yeterli bulunmadı. Transfer dönemi sonuna kadar yeni bir teklif sunulmazsa, İsmail Yüksek Fenerbahçe'de kalacak.

TARAFTAR BAŞKAN KOÇ'U TAKDİR EDECEK

Yaz dönemindeki Avrupa Şampiyonası'nda oyuncunun Türkiye formasıyla Almanya'da vitrine çıkacak olmasını değerlendiren Fenerbahçe taraftarı, alınan bu karar nedeniyle başkan Ali Koç'u takdir edecek. Çünkü  sarı lacivertli taraftarlar, Yüksek'in 20 milyon eurodan aşağı bir rakama transferine onay verilmesini istemiyordu.