Fenerbahçe alamamıştı, Beşiktaş transfer ediyor! Yıldız futbolcuyla anlaşma sağlandı! Brezilyalı stoper geliyor

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Brezilyalı stoper Nino ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş futbolcu için 6 milyon euro bonservis teklif ederken Brezilya ekibi ise 7 milyon euro talep ediyor. İki takım arasındaki bonservis pazarlığı ise devam ediyor.

Fenerbahçe alamamıştı, Beşiktaş transfer ediyor! Yıldız futbolcuyla anlaşma sağlandı! Brezilyalı stoper geliyor

Emrecan Bulut, Daniel Amartey ve Jean Onana’yı transfer eden Beşiktaş’ta hareketlilik sürüyor. Southampton’da forma giyen Lyanco’nun transferinden futbolcunun sakatlığı nedeniyle vazgeçen siyah beyazlılar, stoper transferi için çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe alamamıştı, Beşiktaş transfer ediyor! Yıldız futbolcuyla anlaşma sağlandı! Brezilyalı stoper geliyor - Resim : 1

BEŞİKTAŞ ANLAŞMAYA VARDI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Beşiktaş, Fenerbahçe’nin geçen sezon kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Fluminense forması giyen Brezilyalı stoper Nino ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe alamamıştı, Beşiktaş transfer ediyor! Yıldız futbolcuyla anlaşma sağlandı! Brezilyalı stoper geliyor - Resim : 2

BONSERVİS PAZARLIĞI BAŞLADI

Beşiktaş, futbolcunun bonservisi için Brezilya ekibine 6 milyon euro teklif yaptı. Fluminense, Nino için ‘çıkış maddesi’ olan 7 milyon euro’nun ödenmesini talep etti. Kulüpler arası müzakereler devam ediyor.

Transfermarkt’a göre değeri 7 milyon euro olan 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Fluminense formasıyla çıktığı 36 maçta 5 gol attı, 1 asist yaptı.