Fenerbahçe, Avrupa devlerinin istediği futbolcuya yeni sözleşme imzalatacak. En az 50 milyon euro şartı konulacak

Fenerbahçe'de Avrupa devlerinin transfer listesindeki futbolcular arasında yer alan Sebastian Szymanski hakkında flaş bir adım atılıyor. İddiaya göre şu anda sözleşmesinde herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmayan futbolcu için "50 milyon euroya serbest kalır" ibaresi konulacak.

Fenerbahçe, Avrupa devlerinin istediği futbolcuya yeni sözleşme imzalatacak. En az 50 milyon euro şartı konulacak

Süper Lig'in yenilgisiz lideri Fenerbahçe'de takımı sırtlayan futbolcular değere bindi.  Kaliteli ayakları kendi kadrosuna katarak rakiplerine fark koymak isteyen Avrupa devleri ise gözünü Fenerbahçe'den Szymanski'ye dikti. Başarılı futbolcuyu sezon sonunda 30 milyon euro gibi bir bedelle kadrosuna katmak isteyen Avrupa devlerinin hevesi kursaklarına kalacak gibi duruyor. 

BAŞKAN ALİ KOÇ DEVREYE GİRİYOR

Sezon başında yaptığı transferler ve sattığı oyuncularla taraftarının övgüsünü kazanan Başkan Ali Koç, Szymanski transferinde de ağırlığını koyacak. Sözcü'de yer alan habere göre Fenerbahçe yönetimi, Szymanski'nin menajeriyle masaya oturacak ve sözleşme şartlarını yeniden görüşecek. 

Fenerbahçe, Avrupa devlerinin istediği futbolcuya yeni sözleşme imzalatacak. En az 50 milyon euro şartı konulacak - Resim : 1

DEVRE ARASINDA KESİNLİKLE GÖNDERİLMEYECEK

Devre arasında gönderilmesine İsmail Kartal'ın talimatıyla kesinlikle olumsuz bakan Fenerbahçe yönetimi, futbolcuyu sezon sonu transfer etmek isteyenlere de kapıyı 50 milyon eurodan açmak için hamle yapıyor. Yeni imzalanacak sözleşmede "50 milyon euroya serbest kalır" ibaresi konulacak.

Yeni imzalanacak sözleşme ile hem kulübün, hem oyuncunun hem de temsilcisinin haklarının korunacağı ifade ediliyor.