Ali Koç'tan Samandıra kararı! Yeni düzen geliyor!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ligin son haftalarına girilirken hatayı en aza indirmek istiyor. Yeni kararlar alan Koç, kalan haftalarda daha fazla Samandıra'da olacak ve takımla direkt temas edecek.

Ali Koç'tan Samandıra kararı! Yeni düzen geliyor!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takım üzerinde daha aktif rol alma kararı aldı. Ali Koç kalan haftalarda daha fazla Samandıra'da olacak ve takımla direkt temas edecek.

Başkan Ali Koç'a yönetici Selahattin Baki'nin de eşlik edeceği ifade ediliyor.

JESUS'LA DAHA SIK VAKİT GEÇİRECEK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sezon başında teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'u getirmesinin ardından Samandıra ve takım ilgili tüm işleri Portekizli teknik adama bırakmıştı. Ancak son süreçte Başkan Koç takımla direkt temas etme kararı almış durumda.

Başkan Koç'un takım sorunlarına daha iyi tanık olmak, tüm süreci direkt izleyebilmek ve görevde kalmasını istediği Jesus'u iknak etmek için daha fazla vakit geçirmek istediği de ifade ediliyor.

TAKIMLA İÇLİ DIŞLI OLACAK

Ligde artık puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe'de Başkan Koç, takımda gevşeme ya da moral bozukluğuna izin vermek istemiyor.

Koç, Beşiktaş yenilgisi sonrasında da soyunma odasına inmiş ve futbolcularla yüz yüze görüşmüş ve sert bir çıkış da yapmıştı.

Öte yandan Portekizli teknik adamın Ali Koç'un bu kararından memnun olmayacağı da gelen haberler arasında.