Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Zaha açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray’ın kadrosuna kattığı Wilfreid Zaha hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Zaha açıklaması!

Fenerbahçe’nin uzun süre görüşmeler yaptığı Wilfreid Zaha transferinde Galatasaray mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılı takım, İstanbul’a getirdiği futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı kırmızılı takımın bu transferi bitirmesi transfer çalımı olarak değerlendirilirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu konuda ilk kez konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Zaha açıklaması! - Resim : 1

İLK KEZ KONUŞTU

Ali Koç, Gebze Fenerbahçeliler Derneği’nin açılışı ve kuruluşu maksadıyla yapılan gecede Zaha transfer için şunları söyledi:

"Malum transferle ilgili biz görüştük, görüştük. Yıllık rakam 7,5, 8,5, 9’a kadar geldi. Sonra biz masadan kalktık. Rakip takım transfer yaptı. Açıkladıkları rakamlar %100 yanlış rakamlardır. Bunu size adım gibi söyleyebilirim. Çünkü bizde de evrak var. Bizim %50’mize alıyorsalar bir şey diyemem. Büyük başarı ama öyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum. Başka transferlerde de bunu biliyorum.

Dolayısıyla nereye sıkıştırıyorlar, nasıl formülize ediyorlar, onu bilmiyorum. İncelediğimiz görüşmelere devam ettiğimiz çok futbolcu var. Transfer konusunda iyi gidiyoruz. Temmuz ayında neredeyse tüm transferleri bitirmiş olacağız."

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI

Öte yandan Galatasaray’dan Zaha transferine ilişkin olarak Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.  Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Zaha açıklaması! - Resim : 3