Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Zaha'yı hafızalardan silecek transfer. Dünya yıldızı, değeri 60 milyon sterlin. Gelirse İstanbul Havalimanı'nın önü sel olur

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Zaha'yı unutturmak için dünya yıldızı Sadio Mane'yi yoklamaya başladı. Bir dönem 60 milyon sterline Bayern Münih'e giden yıldız futbolcu için temaslar başladı. Mane'nin gelmesi durumunda Fenerbahçe taraftarı büyük bir kutlama yapacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Zaha'yı hafızalardan silecek transfer. Dünya yıldızı, değeri 60 milyon sterlin. Gelirse İstanbul Havalimanı'nın önü sel olur

Süper Lig'de bu sene Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yarış erkenden başladı. İki takımın Süper Kupa için oynayacağı maçın tarihinin belli olmasının ardından gözler bu sefer de Avrupa maçlarına ve transferlere çevrildi. 

ZAHA'YI KADROSUNA KATTILAR

Sarı kırmızılı ekip geçtiğimiz günlerde, Fenerbahçe'nin uzun süreden bu yana ilgilendiği futbolcu Zaha'yı kadroya kattı. Bu hamlenin bir transfer çalımı olması, Galatasaray taraftarını da ayrıyetten sevindirdi. 

UNUTTURMAK İÇİN KOLLARI SIVADI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Zaha transferini unutturmak için kolları sıvadı. İddialara göre sarı lacivertliler, Bayern Münih'te forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Saido Mane'yi kadrosuna katmak için kolları sıvadı. 

60 MİLYON STERLİNE TRANSFER OLDU 

Sadio Mane bir dönem Liverpool'dan Bayern Münih'e 60 milyon sterlin bedelle transfer olmuştu. Mane'nin gelmesi durumunda Fenerbahçe taraftarı büyük bir kutlama yapacak.  İstanbul Havalimanı, Fenerbahçe taraflarıyla sel olup taşacak.