Fenerbahçe Beko-Monaca Maçı

Fenerbahçe Beko evindeki son maçı son atışta kaçırdı. Rakip takım ise son atışı affetmedi. Fenerbahçe Beko, Monaco’ya 65-62 skorla evinde yenildi. Fenerbahçe Beko’nun maç boyunca oyunda kalmaya çalışması ve kendilerini oyuna verememeleri yenilmelerindeki en büyük sebeplerden biri oldu. Potadan çıkan topların sayı kaybına neden olması ile birlikte şans da Fenerbahçe Beko’nun yanında değildi. Sarı lacivertli oyuncuların atışları çok kötüydü. Maçı daha adil yönetmesi gereken hakemlerde yönetemedi.

Rakip takım kolay fauller çalarken Fenerbahçe’li oyuncular faullere maruz kaldığı halde hakem oyuna devam ettirdi.

Fenerbahçe taraftarı maç esnasında oyuncuları ayakta tutmaya çalışsa da gerekli ve yeterli tezahürat yapmadan izledi. Taraftar maç esnasında oyunu sadece izlemeye odaklı değil aynı zamanda hakemin yaptığı haksızlıklara da doğru anda doğru tepkiler göstermesi gerekiyordu.

Ayrıca Final Four bileti hala eşit şekilde iki tarafın elinde duruyor. Son maçta Fenerbahçe Beko deplasmanda kazanırsa Berlin’e gidecek. Hala bir umut var. Deplasmanda maçı kazanmak kolay olmayacak. Rakip takım çok sert oynuyor. Fenerbahçe Beko sadece kazanmaya odaklanmalı. Final Four için savaşmalı.