Fenerbahçe Beko Play-Off’ta İlk Maçını Kazandı

Fenerbahçe Beko Play-Off'ta rakibi olan Monaco ile karşı karşıya geldi. İlk çeyrekte rakibine karşı  yeterli hamle yapamayan sarı lacivertli ekip oyuna iyi başlamadı.

İkinci çeyrekte ise rakibine yanıt vermeye başladı. Uzunları kullanamayan Fenerbahçe teknik direktörü Jasikevičius’un kısalara dönmesiyle rakibine yanıt verdi.

Maç üçüncü çeyrekte kıran kırana geçerken, iki takımda çok iyi savunma yaptığı için yaklaşık iki dakika boyunca, her iki takımda atışlarda başarılı olamadı ve sayı üretemediler.

Son çeyrekte ise maç iki takım arasında çekişmeli geçti. Son saniye 81-81 beraberken Fenerbahçe’nin oyuncusu Marko Gudurić’in son atışı değerlendirememesiyle maç uzatmalara gitti.

Uzatmalarda ise Fenerbahçe Beko aynı istikrarı gösterdi. Sarı lacivertli ekip maçı bırakmayıp rakibini 91- 95 yendi. İkinci maçın ev sahipliğini Fenerbahçe Beko yapacak. İlk maçta Tarık Biberovic ve Scottie Wilbekin oyun esnasında sakatlandı. Wilbekin, oyun devam ederken soyunma odasına gitti. Fenerbahçe Beko, Play-Off serisini sakatlık problemi olmadan tamamlamalı.