Fenerbahçe Beko, yıldız ismin transferini resmen açıkladı! İki yıllık sözleşme imzalandı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, son olarak Barcelona forması giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı’yı kadrosuna kattı. Yıldız basketbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Fenerbahçe Beko, yıldız ismin transferini resmen açıkladı! İki yıllık sözleşme imzalandı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nda yeni sezon yapılanması kapsamında transfer çalışmaları sürüyor. Sarı lacivertliler Yam Madar’ın ardından bir transferi daha açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Barcelona forması giyen Sertaç Şanlı ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

Fenerbahçe Beko, yıldız ismin transferini resmen açıkladı! İki yıllık sözleşme imzalandı - Resim : 1

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, son olarak Barcelona forması giyen ve ülke basketbolumuzun en değerli uzun oyuncularından biri olan Sertaç Şanlı (2.12, 1991) ile iki yıllık anlaşmaya vardı.”

SERTAÇ: YERİ HER ZAMAN ZİRVE OLAN FENERBAHÇE FORMASI GİYECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sertaç Şanlı, "Şampiyonluklar yaşamak hedefiyle yeri her zaman zirve olan Fenerbahçe Beko forması giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bana gösterilen ilgiye teşekkür ediyor, taraftarlarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe Beko, yıldız ismin transferini resmen açıkladı! İki yıllık sözleşme imzalandı - Resim : 2

SERTAÇ ŞANLI'NIN PERFORMANSI

31 yaşındaki basketbolcu, geride kalan sezonda Barcelona formasıyla toplam 36 EuroLeague müsabakasında süre alırken, maç başına 6.2 sayı, 3.1 ribaund ortalaması yakaladı. Milli oyuncu, Katalan ekibiyle İspanya Ligi’nde sezon sonunda kupaya uzanan taraf olurken, maç başına 7.8 sayı ve 3.9 ribaund ile mücadele etti.