Türkiye'de bölge bölge saydı, müjdeyi sadece 2 bölgeye verdi. Yurdun geri kalanına haberler iyi değil. Biraz daha sabır

Uzman isim Meteoroloji Bey, güncel hava durumu paylaşımını dün akşam saatlerinde yaptı. Türkiye'de hava sıcaklıklarının artış göstereceği bölgelerin altını çizen uzman, müjdeyi sadece 2 bölgeye verdi. Yurdun geri kalanına haberler iyi değil. Hava sıcaklıkları bir süre daha mevsim normallerinin altında seyredecek. Yazı bekleyenler, biraz daha sabredin.

Türkiye'de bölge bölge saydı, müjdeyi sadece 2 bölgeye verdi. Yurdun geri kalanına haberler iyi değil. Biraz daha sabır

Meteorolojik kaynaklardan Meteoroloji Bey, Türkiye genelinde güncel hava durumu tahminlerini gün gün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmaya devam ediyor. 

BİRAZ DAHA SABREDİN

Türkiye'de hava sıcaklıklarının artış göstereceği bölgelerin altını çizen uzman, müjdeyi sadece 2 bölgeye verdi. Antalya ile Ege sahillerinin yakın zamanda ısınacağını duyuran uzman, yurdun geri kalanına kötü haberi verdi, sıcaklıkların mevsim normallerinin altında olacağını ve Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da yer yer gök gürültülü fırtına oluşumları gelişecek lokal dolu-su baskınları-yıldırım riski olduğunu dile getirdi. Hava sıcaklıkları bir süre daha mevsim normallerinin altında seyredecek. Yazı bekleyenler, biraz daha sabredin.

İŞTE O PAYLAŞIM;

 

Türkiye'de bölge bölge saydı, müjdeyi sadece 2 bölgeye verdi. Yurdun geri kalanına haberler iyi değil. Biraz daha sabır - Resim : 1