Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız Fred'in bonservis bedelini açıkladı, gören şaşkına döndü. Değeri 20 milyon euro'ydu

Fenerbahçe, Manchester United'den kadrosuna kattığı dünyaca ünlü futbolcu Fred'in bonservis bedelini KAP'a bildirdi. 20 milyon euro bonservis bedeli bulunan futbolcuya ödenen rakam şaşkınlık yarattı. Çünkü konuşulan rakam daha yüksekti.

Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız Fred'in bonservis bedelini açıkladı, gören şaşkına döndü. Değeri 20 milyon euro'ydu

Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte transferin gözde takımları arasında yer alan Fenerbahçe, İngiliz devi  Manchester United'den dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Frederico Rodrigues de Paula'yı geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdi. 

BONSERVİS BEDELİ KAP'A BİLDİRİLDİ 

Fenerbahçe'nin bu transfer için İngiliz devine 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia ediliyordu. Ancak Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen bildirimde rakamın çok daha düşük olduğu görüldü. Fenerbahçe, Fred için Manchester'e 4 sene içinde 8 eşit taksitle 9.743.589,5 Avro ödeyecek. 

Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız Fred'in bonservis bedelini açıkladı, gören şaşkına döndü. Değeri 20 milyon euro'ydu - Resim : 1

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI 

KAP bildiriminde ayrıca Fred ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığı bilgisine de yer verildi. Ünlü oyuncu şu anda 30 yaşında bulunuyor.