Fenerbahçe forması giyen Beşiktaşlı çocuğun dramı

Kahramanmaraş’ta Beşiktaşlı olmasına rağmen Fenerbahçe forması giymek zorunda kalan çocuğun market sahibine verdiği yürek burkan yanıt, sosyal medyada yayınlanınca viral oldu.

Fenerbahçe forması giyen Beşiktaşlı çocuğun dramı

Bir market sahibi tarafından cep telefonu kamerasınca kaydedilen görüntülerde, 'neden Fenerbahçe forması giydin' sorusu üzerine çocuk, ‘giyecek başka kısa kollu tişörtüm yok’ diye cevap verdi.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Piri Reis Mahallesi'nde bir markette çekilen görüntülerde sokakta bulduğu bedava kola kapağı ile dükkana gelen 7 yaşındaki Tunç Akçadağ'ın market market sahibi  ile girdiği diyalog yürek burktu. Çocuğun üzerinde Fenerbahçe forması gören market sahibi Fatih Kaman, çocukla konuşmaya başlıyor. Çocuğa neden Fenerbahçe'yi tuttuğunu soran market sahibi beklemediği bir yanıtla karşılaşıyor. Fenerbahçeli olmadığını söyleyen çocuk, "Ben Beşiktaş'ı tutuyorum, bundan başka kolu kısam yok ki" diye cevap veriyor. 

Market sahibi Fatih Kaman, konuşma kaydını sosyal medyada paylaşmasının ardından Beşiktaşlı Tunç'a bir hayırsever tarafından forma hediye edildi. Birçok hayırsever de küçük çocuğa ulaşmak istediğini belirtti. Bazı takipçilerde fabrika işçisi babaya maddi yardımda bulundu. 

"Beşiktaş'ı çok seviyorum"

Üzerinde Beşiktaş, elinde ise Fenerbahçe formasını bırakmayan Tunç Akçadağ, “Ben bir tane kapak buldum ve markete bedavasını almaya gitmiştim. Fatih abi benim de videomu çekti ve sorular sordu. Üzerimde Fenerbahçe forması vardı ve 'neden bunu giyiyorsun' dedi. Ben de, 'Beşiktaşlıyım' dedim. 'Neden üzerinde Fenerbahçe forması var' dedi. Ben de bundan başka kısa kollum yok dedim. Bana Beşiktaş forması verdiler. Beşiktaş'ı çok seviyorum ve formayı verenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tekstil fabrikasında çalışan baba Mehmet Akçadağ ise, “Ben fabrikada çalışıyorum. Sağ olsun kardeşimiz Fatih böyle bir paylaşım yapmış ve formayı getirtirmiş. Evimiz kira ve maddi durumumuz iyi değil. Herkese teşekkür ederim” diye konuştu.