Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda? Dev derbi saat kaçta?

Süper lig'in 18. haftasında muhteşem bir maç sahne alıyor. Dev derbide Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Kadıköy'deki maç saat kaçta oynanacak? Dev derbide hangi hakem düdük çalacak? VAR hakemi kim? Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? İşte derbiye dair tüm detaylar...

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda? Dev derbi saat kaçta?

Süper Lig'de derbi zamanı geldi çattı. Dev derbide Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? dev derbide kimler forma giyecek, Muhtemel 11'ler nasıl? işte Türkiye'nin merakla beklediği Fenerbahçe - Galatasaray maçına dair tüm detaylar... 

Futbolseverler Süper Lig'in 18. haftasında muhteşem bir maça hazırlanıyor. Dev derbide ezeli rakip ebedi dost Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe Kadıköy'de olmanın avantajını kullanacak. Bu avantajla Galatasaray karşısında 2 puan almak istiyor.

Galatasaray ise zirveyi bırakmak istemiyor. Dişli rakibi Fenerbahçe karşısında 3 puan alarak sahadan ayrılmak ve zirvede kalıcı olmak için mücadele edecek. 

Galatasaray ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, ezeli rakibini Mayıs 2005-Aralık 2007 arasındaki altı karşılaşmalık süreçten bu yana üst üste 3+ derbide mağlup edemedi.

Fenerbahçe ile oynadığı son 15 Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Galatasaray, bu süreçteki iki galibiyetini de bu statta aldı.

Fenerbahçe'ye konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Galatasaray, daha önceki 32 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor.

Bu sezon evinde oynadığı dokuz Süper Lig maçının yedisini kazanan Fenerbahçe,  2015/16'dan bu yana bir sezonun ilk 10 iç saha karşılaşmasından 8+ galibiyet çıkaramıyor.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla deplasman puanı toplayan takım konumundaki Galatasaray aynı zamanda dış sahada en fazla gole kapama yapan ekip.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, Fener - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 8 Ocak 2023 Pazar günü, Saat 19.00'da başlıyor.

Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy, Süleyman Özay ve Abdülkadir Bitigen üstlenecek.