FENERBAHÇE HABERLERİ: Fenerbahçe'de sarı alarm! 8 futbolcu bıçaksırtı oynayacak

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maç öncesi sarı kart krizi baş gösterdi. Sarı lacivertli takımda Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Emre Mor, Miha Zajc ve Willian Arao ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, sarı kart görmeleri durumunda 26.haftada oynanacak olan Corendon Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE HABERLERİ: Fenerbahçe'de sarı alarm! 8 futbolcu bıçaksırtı oynayacak

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, ligin 24.haftasında Yukatel Kayserispor'a konuk olacak. Fenerbahçe, yarın RHGF Enertürk Enerji Stadyumunda saat 19.00'da başlayacak maçı kazanarak Galatasaray'ın BAY geçtiği hafayı kayıpsız geçmeyi amaçlıyor.

FENERBAHÇE HABERLERİ: Fenerbahçe'de sarı alarm! 8 futbolcu bıçaksırtı oynayacak - Resim : 1

8 FUTBOLCU SINIRDA

Bu mücadele öncesi Fenerbahçe'yi sarı kart korkusu sardı. Sarı lacivertli takımda 3 sarı kartı bulunan Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Emre Mor, Miha Zajc ve Willian Arao ceza sınırında bulunuyor.

KART GÖRÜRLERSE ALANYA MAÇINDA OYNAYAMAYACAKLAR

Bu futbolcular, sarı kart görmeleri durumunda sarı lacivertlilerin ligin 26.haftadaki  Corendon Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.