Fenerbahçe, İngiliz şampiyonun 18 milyon euroluk forvetini alıyor. Sen misin takımı karıştırmak isteyen. O futbolcuya 'güle güle' denecek

Süper Lig'de dolu dizgin yoluna devam eden Fenerbahçe'de Dzeko'nun arkasında yedek kalmak istemeyen Batshuayi'ye yol göründü. Sarı lacivertliler devre arasında yolları ayırmak istediği Batshuayi'nin yerin İngiliz şampiyonunun 18 milyon euroluk forvetini alacak. Batshuayi'nin bir süredir takımda huzursuzluk yarattığı biliniyordu.

Fenerbahçe, İngiliz şampiyonun 18 milyon euroluk forvetini alıyor. Sen misin takımı karıştırmak isteyen. O futbolcuya 'güle güle' denecek

Süper Lig'de bu sezon kesin şampiyonluk hedefleyen ve son Adana Demirspor maçında aldığı beraberlikten sonra yeniden liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de devre arasında bazı futbolcularla yolların ayrılması kararlaştırıldı. 

BİR SÜREDEN BU YANA TAKIMIN HUZURUNU BOZUYORDU

Sarı lacivertlilerde Dzeko'nun arkasında yedek kalmak istemeyen Batshuayi'ye yol göründü. Sarı lacivertliler devre arasında yolları ayırmak istediği Batshuayi'nin yerin İngiliz şampiyonunun 18 milyon euroluk forvetini alacak. Batshuayi'nin bir süredir takımda huzursuzluk yarattığı biliniyordu.  

Fenerbahçe, İngiliz şampiyonun 18 milyon euroluk forvetini alıyor. Sen misin takımı karıştırmak isteyen. O futbolcuya 'güle güle' denecek - Resim : 1

18 MAÇTA 6 GOL 2 ASİSTİ VAR

Manchester City altyapısında yetişen Nijeryalı oyuncu Kelechi Iheanacho, 2017 yılında 27, 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz şampiyonları arasında yer alan Leicester City'e transfer olmuştu. 

Transfer olduğu takımda da başarılı bir performans gösteren 27 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon çıktığı 18 maçta 6 gol 2 asistlik performans gösterdi. Güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro.