Fenerbahçe'den flaş transfer

Fenerbahçe, Benfica'da orta sahada görev yapan Ljubomir Fejsa ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin 30 yaşındaki oyuncuya kasasından çıkacak bonservis bedeli ile 3 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'den flaş transfer

Geçtiğimiz sezon ligde başarılı bir grafik sergileyemeyen ve ligi 6. sırada tamamlayan Fenerbahçe, transfere hızlı başlamaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yönetime ilettiği isimlerin başında yer alan ve Benfica'da forma giyen Fejsa ile sarı-lacivertliler mutlu sona ulaştı. Oyuncuya yıllık 1.7 milyon Euro garanti para ile 3 yıllık anlaşama sunan Fenerbahçe, Portekiz ekibine ise 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-laciverliler öte yandan Fejsa'nın kontratında, 300 bin Euro'yu aşmamak kaydıyla bonuslar da koymaya hazırlandığı öğrenildi.

Ljubomir Fejsa kimdir? Ljubomir Fejsa kariyeri

14.08.1988 Kula doğumlu Ljubomir Fejsa, futbola Hajduk Kula 1912 takımında başladı. Buradan Hajduk Kula'ya transfer olan Sırp futbolcu, 2011'da Partizan'da görev yaptı. 2013'te Yunanistan takımı Olympiakos'a geçiş yapan Fejsa, 2013-2014 sezonunda Benfica tarafından genç yetenek olduğu transfer edildi ve 5 yıl bu kulüpte görev aldı. Özellikle 2015 sezonundan itibaremn takımda yerini sağlamlaştıran Fejsa, neredeyse tüm karşılaşmalarda görev aldı. Defansif orta saha özelliğine sahip Fejsa, sezonda ortalama 7 sarı kart görürken, hiç kırmızı kart görmemiş olması da göze çarpan diğer önemli bir özelliği. Gölcü özelliği bulunmayan Fejsa'nın kariyerinde 3 golü bulunuyor.

Kariyeri kupalarla dolu

Benfica'da 7 sezon geçiren Fejsa'nın 5 Portekiz şampiyonluğu, 2 Portekiz Kupa şampiyonluğu, 3 lig kupası şampiyonluğu, 3 Portekiz Süper kupası bulunuyor. Olimpiakos ile 3 lig 2 de Yunanistan Kupası bulunan Fejsa'nın Partizan ile de 3 lig şampiyonluğu kupası ve 2 lig kupası bulunuyor bulunuyor. Fejsa'nın kariyerinde toplamda 23 kupa bulunuyor.