Fenerbahçe o yıldızla 20'de 20 yapmıştı. Sarı lacivertli taraftarlar 1'nci maçına çıkan ismi görünce gözleri ışıl ışıl parladı

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana eksiklik yaşanan bölgeye sonunda transfer yapıldı. Fred'le çıktığı 20 maçın 20'sini de kazanan sarı lacivertli taraftarların, 1'nci maçına çıkan yeni oyuncusunun performansını görünce de gözleri ışıl ışık parladı.

Fenerbahçe o yıldızla 20'de 20 yapmıştı. Sarı lacivertli taraftarlar 1'nci maçına çıkan ismi görünce gözleri ışıl ışıl parladı

Türkiye Kupası, Konferans Ligi ve Süper Lig'de dolu dizgin olarak yoluna devam eden Fenerbahçe'de kadro genişliği ve oyunculardan alınacak maksimum performans çok önemli. 

İsmail Kartal da bunun bilincinde olarak kadroyu olabildiğince verimli kullanmaya çalışıyor. Sarı lacivertlilerin Türkiye Kupası'nda 6-0 kazandığı Adanaspor maçında da yeni transfer Krunic 1'nci maçına çıktı. 

PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

Krunic'in maç başından bu yana gereksiz yerde top kaybetmemesi, takımını atağa çıkarması ve savunma anlamında da kusursuza yakın oynaması, sarı lacivertli taraftarları oldukça memnun etti. 

Fenerbahçe o yıldızla 20'de 20 yapmıştı. Sarı lacivertli taraftarlar 1'nci maçına çıkan ismi görünce gözleri ışıl ışıl parladı - Resim : 1

20'DE 20 YAPMIŞLARDI

Kanarya'nın dinamosu Fred'le çıkılan 20 maçta 20 galibiyet alan Fenerbahçe'de Fred ile Krunic'in harika bir 2'li olacağı düşünülüyor. Sarı lacivertli taraftarlar, Krunic'in 1'nci maçında böyle bir izlenim aldıklarını sosyal medyada dile getirdi. 

Önümüzdeki günlerde Fred ve Krunic'in birlikte ilk 11'de oynaması bekleniyor. İşte o zaman bunu daha net şekilde görebileceğiz.