Fenerbahçe - Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de 3. haftanın dev maçında Fenerbahçe evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. Zorlu karşılaşma 21:45'te başlayacak ve bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'in 3. haftasında karşı karşıya geliyor. Cemil Usta sezonun oynanacak dev maçta iki takımın taraftarları ve sporseverler maçın saatini ve yayıncı kuruluşu merak ediyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

Zirveyi etkileyecek Fenerbahçe - Trabzonspor maçı 21:45'te başlayacak ve bein sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Geride kalan sezonun son 4 maçını kazanan Fenerbahçe, bu sezona da 2 galibiyetle girdi. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'u yenmesi durumunda galibiyet serisini 7 maça çıkaracak.

Öte yandan sarı-lacivertliler, Süper Lig'de son 7 maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik alırken, hiç yenilmedi.

Fenerbahçe, Trabzonspor'u yenmesi durumunda Süper Lig'e 9 sezon sonra 3'de 3 yaparak başlayacak.Son olarak 2009-2010 sezonunda ligin ilk 3 maçını kazanan Fenerbahçe, daha sonraki 9 sezonun hiçbirinde bunu tekrarlayamamıştı. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısında kazanması durumunda 10 yıl sonra lige 9 puanlık bir başlangıç yapmış olacak.

Öte yandan Fenerbahçe, teknik direktörü Ersun Yanal yönetiminde Kadıköy'de hiç lig maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertli ekibin başında iki dönemde Kadıköy'de 28 lig maçına çıkan Yanal, 21 galibiyet, 7 beraberlik yaşarken, hiç yenilgi görmedi.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe'de Victor Moses, Hasan Ali Kaldırım, Erten Ersu ve Mauricio Isla'nın sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor'da ise Ogenyi Onazi ve Abdülkadir Ömür, sakatlıkları sebebiyle Kadıköy'de forma giyemeyecek.

Fenerbahçe: Altay, Ozan, Zanka, Jailson, Dirar, Tolga, Emre, Deniz, Kruse, Rodrigues, Muriqi

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Abdülkadir Parmak, Sosa, Avdijaj, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth