Fenerbahçe transfer etmek istiyordu, Galatasaray harekete geçti! 22 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı!

Orta saha bölgesine transfer yapmak isteyen Galatasaray, Fenerbahçe'nin de istediği Tottenham Hotspur takımında forma giyen Tanguy Ndombélé için 8 milyon euro resmi teklif yaptı. Sarı kırmızılı takımın teklifi, İngiliz ekibi tarafından reddedildi.

Fenerbahçe transfer etmek istiyordu, Galatasaray harekete geçti! 22 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı!

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazandı. Özellikle orta saha bölgesine transfer yapmak isteyen sarı kırmızılı takım Leandro Paredes’in transferi için Fransız ekibi PSG ile anlaşmaya varırken futbolcunun kararını bekliyor. Sarı kırmızılı takım bu futbolcunun yanı sıra alternatif isimler için de çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe transfer etmek istiyordu, Galatasaray harekete geçti! 22 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı! - Resim : 1

GALATASARAY'DAN RESMİ TEKLİF

Ertan Süzgün’ün haberine göre sarı kırmızılı takım, İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’da forma giyen Tanguy Ndombélé için 4 yıl ödeme planıyla 8 milyon euroluk resmi teklif yaptı. İngiliz ekibinin bu teklifi reddettiği kaydedildi.

Fenerbahçe transfer etmek istiyordu, Galatasaray harekete geçti! 22 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı! - Resim : 2

FENERBAHÇE'NİN DE RADARINDA

Süzgün, futbolcuyu Fenerbahçe’nin de transfer etmek istediğini kaydetti. Ayrıca Fenerbahçe’nin kısa sürede futbolcu için teklif yapacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe transfer etmek istiyordu, Galatasaray harekete geçti! 22 milyon euroluk yıldız için resmi teklif yapıldı! - Resim : 3

DEĞERİ 22 MİLYON EURO

Transfermarkt’a göre değeri 22 milyon euro olarak gösterilen 26 yaşındaki Fransız futbolcu Ndombele, geçen sezonu İtalyan ekibi Napoli’de kiralık geçirdi. 40 maça çıkan futbolcu 2 gol attı, 1 asist yaptı.