FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçeliler gitmesi için el açıp dua ediyorlardı, Brezilya'ya transfer oldu! Artık dönüşü yok

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve bir türlü istenilen performansı veremeyen Uruguaylı stoper Mauricio Lemos, Brezilya ekibi Atletico Mineiro ile anlaştı.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçeliler gitmesi için el açıp dua ediyorlardı, Brezilya'ya transfer oldu! Artık dönüşü yok

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, hareketli bir transfer dönemi yaşadı. 

4 İSİM TRANSFER EDİLDİ

Kiralık olarak kadrosuna kattığı Bruma'nın bonservisini PSV'den 4 milyon 250 bin Euro karşılığında alan Fenerbahçe, Samet Akaydın'ı 3 milyon 750 bin Euro ile Adana Demirspor'dan, Jayden Oosterwolde'yi ise Parma'dan 6 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı.

Transferi bu isimlerle noktalayacağı düşünülen sarı lacivertliler son olarak Barcelona'dan Emre Demir'i bedelsiz olarak kadrosuna kattı. 

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçeliler gitmesi için el açıp dua ediyorlardı, Brezilya'ya transfer oldu! Artık dönüşü yok - Resim : 1

5 İSİM KİRALANDI

Gelen isimlerin yanı sıra birçok isim takımdan ayrıldı. Emre Demir Samsunpor'a, Çağtay Kurukalıp ve Eyüp Akcan Iğdır FK'ye, Bruma Braga'ya ve İsak Vural ise Hammarby'e kiralandı.

AYRILIK VAKTİ

Transfer sürecinin deprem felaketi nedeniyle uzatılması sonrası bu ayrılıklara bir yenisi eklendi. Sarı lacivertliler, yabancı kontenjanı nedeniyle lisansını çıkartamadığı Uruguaylı stoper Mauricio Lemos ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

ANLAŞMA TAMAM

Brezilya ekibi Atletico Mineiro’nun Lemos ile 3 yıllık sözleşme üzerinden anlaşma sağladığı öğrenildi. Uruguaylı stoper, sözleşme imzalamak için Brezilya'ya gitti. Bu transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Fenerbahçe'ye 2020-2021 sezonunda Las Palmas takımından transfer olan Lemos, çıktığı 15 maçta gol ve asist katkısı veremedi.