FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'nin golcüsü gemileri yaktı! Ayrılmak için yönetime rest çekti

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun yönetime rest çekti. Milli golcünün, "Oynamayacaksam ayrılmak istiyorum" dediği öğrenildi.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'nin golcüsü gemileri yaktı! Ayrılmak için yönetime rest çekti

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon SV Darmstadt 98 takımından kadrosuna kattığı Serdar Dursun, geçen sezon çıktığı 37 maçta 15 gol atıp 4 asist yapmıştı. Bu sezon Valencia'nın yükselen performansı, Joshua King, Michy Batshuayi ve Joao Pedro'nun transfer edilmesi sonrası takımda 5.forvet konumuna düşen Serdar Dursun, teknik direktör Jorge Jesus tarafından UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmadı. Ligde Pedro'nun sakatlığı sonrası takımda forma şansı bulan Serdar, Pedro'nun takıma dönmesiyle yeniden en son tercih konumuna düştü. 

AVRUPA TAKIMLARININ RADARINDA

Forma şansı bulamadığı için mutsuz olan yıldız futbolcu için Rusya Premier Lig takımlarından Khimki, sarı lacivertlilere 1 milyon Euro, oyuncuya ise yıllık 1 milyon Euro maaş teklif etti. Bu teklifin yanı sıra Polonya ekibi Rakow Czestochowa'ya da yıldız futbolcuyla ilgileniyor. Bu transfer hakkında konuşan , Sports Channel’a konuşan Rakow'un yöneticilerinden Wojciech Cygan yaptığı Serdar Dursun'a ilgi duyduklarını doğrulayarak, "Gerçek şu ki Serdar Dursun gerçekten de düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Daha geniş bir forvet hattı düşünüyoruz. Transferde neler olacağını hep birlikte göreceğiz" demişti.

YÖNETİME AYRILIK İSTEĞİNİ İLETTİ

Bu gelişmeler sonrası gözlerin çevrildiği golcü futbolcu kararını verdi. Ayrılığa sıcak bakan futbolcunun yönetime "Oynamayacaksam ayrılmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Sarı lacivertli takımda bu sezon 16 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu 3 gol attı, 2 asist yaptı.